Veste bună: Dr. Garai Zsolt

Lector dr. (deja) Garai Zsolt este un artist complet atipic. Un talent urieșesc se ascunde într-un trup creat de Dumnezeu special pentru a cînta la orgă. Sînt fascinat de modul în care controlează în același timp cele trei manuale și pedalierul, cu o ușurătate și naturelețe de invidiat.

sursa 

Uneori, aflîndu-se în prezența oamenilor scunzi ca mine, organistul Garai Zsolt parca dorește să se aplece, să îngenuncheze cumva numai pentru a facilita dialogul de la egal la egal. Ne-ar putea privi pe mulți dintre noi de sus și la propriu și la figurat.

Rar am întîlnit în lumea artistică atîta smerenie învecinată aproape cu timiditatea, atît bun simț și rafinament. Sînt rari oamenii care își știu locul și măsura și care se îndepărtează în fiecare zi amețitor de ofensă și de hybris, văzîndu-și performant de lucrare. Sînt bucuros să îl știu pe noul doctor din cadrul facultății noastre lucrînd sub deviza integritate și excelență, deviză pe care oameni ca dînsul o ilustrează atît de bine.

Astfel este Garai Zsolt. Sînt onorat să îi fiu coleg, contemporan, pentru o vreme Decan. Îl felicit din toată inima pentru susținerea strălucită a doctoratului, obținînd calificativul maxim, la Academia Gheorghe Dima din Cluj, în data de 26 septembrie.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Oameni. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Veste bună: Dr. Garai Zsolt

  1. Daniela zice:

    frumos :)! Felicitari si lui Zsolt, si familie si Universitatii :)! Si lauda Celui si celor care au investit in El si lui pentru ca a valorificat investitiile :)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.