Noutăți la Editura Făclia – iulie 1, autor Peter Masters

http://faclia.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=229

Peter Masters

Format 160×228, 174 pagini

 

Interpretarea eronată a Bibliei stă la baza tuturor greşelilor majore şi a curentelor de tot felul care pătrund în biserică. Tot mai mulţi creştini sunt în căutarea unei explicări clare a vechilor şi tradiţionalelor metode de mânuire a înţelesului biblic care de-a lungul anilor s-au dovedit a fi corecte.

Cartea de faţă ne prezintă multe exemple succinte pentru a ne ajuta să înţelegem care este interpretarea corectă şi care este interpretarea greşită. Autorul ne arată că Biblia cuprinde în mesajul ei propriile sale reguli de interpretare, motiv pentru care fiecare credincios ar trebui să le cunoască.

 

Dr. Peter Masters este pastorul bisericii Metropolitan Tabernacle (biserica lui Spurgeon) din centrul Londrei din anul 1970. Predicile sale săptămânale sunt transmise pe posturile de radio şi televiziune din Marea Britanie (Sky-UCB) şi America.

http://faclia.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=228

Peter Masters

Format 160×228, 154 pagini

 

Înțelese în mod corect, cele zece porunci au un caracter obligatoriu pentru toți oamenii și vor păzi calea spre cer, astfel încât răul să nu-i poată niciodată strica gloria și curăția. Însă cele zece porunci au o semnificație mult mai profundă decât o arată sensul lor de suprafață, așa cum dovedește cartea aceasta.

 

Dr. Peter Masters este din 1970 pastor al faimosului Metropolitan Tabernacle (Spurgeon’s) din zona centrală a Londrei. El editează publicația internațională Sword & Trowel (începută de Spurgeon în 1865) și conduce programul de studii al seminarului anexat Tabernacolului pentru cei care aspiră la lucrarea pastorală.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Cărţi de citit, Mitraliera cu cărţi și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noutăți la Editura Făclia – iulie 1, autor Peter Masters

  1. Han Christian zice:

    Deci, cele zece porunci pazesc calea spre cer, care ar fi slavita si curata. Dupa mine e vorba de calea cea veche a faptelor (lipsita de orice glorie), nicidecum despre Calea cea noua si vie. Drum bun!… celor ce sunt pe Calea cea noua. Sfintenie prin reguli ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.