O fotografie pentru (ne)liniştea dumneavoastră

Salut iniţiativa României Libere de a ne salva amintirile. Memoria poate fi într-adevăr o formă de justiţie.

Corpul unui prizonier a rămas agăţat într-un gard de sârmă ghimpată din Buchenwald (Foto: NARA)

Sursa

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Eyesavers. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la O fotografie pentru (ne)liniştea dumneavoastră

 1. ACIDUZZU zice:

  Intradevar, este mai mult decat o fotografie pentru nelinistea inimii. Este o amprenta-cutuma a manifestarii urii acerbe, existenta chiar intr-o stare latenta in noi; o reminiscenta a „posomorarii fetei” a tuturor urmasilor lui Cain !
  Totodata este si imaginea reprezentativa, avatarul sufletului chinuit intre „chingile” ghimpate ale prejudecatilor rasiale ale celor care si astazi inca se lauda cu sorgintea lor ariana: afiseaza in mod excesiv, pretentii cum ca sunt si din punct de vedere pamantesc, „mai mult decat biruitori !”

 2. Sa fie comunismul una dintre fiarele din apocalipsa sau o pedeapsa pt evrei?

  • ACIDUZZU zice:

   As inclina sa cred ca si una si alta, dar atrna greu in balanta istoriei ca un evreu a rostit in cativa Psalmi : „Nebunul zice in inma lui: Nu este Dumnezeu !” Cei mai mari ateisti ai lumii au fost evrei. Braun, Karl Marx, Engels, Nietsche, Lenin, Stalin, Hitler (Da, Hitler !) si altii contemporani cu noi. Ei deci sunt exponentii, pionierii comunismului ca pandemie spirituala !
   In Apocalipsa 13, avem de-a face cu doua fiare: prima, care „se ridica din mare” si care este liderul politic mondial ales unanim de „marea” natiunilor lumii si, a doua, „care se ridica din pamant”, adica din pamantul tarii lui Israel si care va fi liderul religios al lumii, subordonata liderului mondial, adica prima fiara.. Ea „avea doua coarne ca un miel, dar vorbea ca un balaur !” (Apocalipsa 13:11-18) Deci, o religie mondiala, asemanatoare crestinismului se naste din pamantul Tarii…, are infatisare de miel (asemenea Domnului Isus, dar un…hristos mincinos) dar care „vorbea ca un balaur. Apare „icoana” (versetul 14), holograma care se va arata si va vorbi tuturor natiunilor lumii in limba lor, contrafacand astfel vorbirea rusaliana, va face minuni mari si „amagind pe multi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.