„Strigătul mut”

„STRIGĂTUL MUT”: Vezi si strigatulmut.ro !

„Strigătul mut” („The Silent Scream”) este un documentar care arată că AVORTUL nu „îndepărtează un ghem de ţesuturi”, aşa cum afirmă susţinătorii acestuia, ci UCIDE O FIINŢĂ VIE. Filmul prezintă şi explică înregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiraţie, în primul trimestru de sarcină.

Imaginea copilului nenăscut, ferindu-se de chiuretă şi căscând gura într-un „strigăt mut” în încercarea de a scăpa de instrumentul ucigaş, este una din cele mai dramatice scene captate vreodată.

Filmul este realizat şi prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care „Strigătul mut” l-a schimbat total. Din director al uneia din cele mai mari clinici de avorturi din New York şi fondator al organizaţiei care a legalizat avortul în SUA (NARAL), dr. Nathanson a devenit un mare luptător pentru cauza vieţii.

Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Nu are nimic a face cu „convingerile personale”. Este doar crudul adevăr: avortul nu înseamnă „dreptul femeii de a alege”, ci o crimă comisă „legal” împotriva unei fiinţe umane.

Organizaţiile, medicii şi politicienii pro-avort din România şi întreaga lume ţin femeile în ignoranţă, ascunzându-le, prin omisiune sau minciună, adevărata natură a acestui act criminal, dar şi consecinţele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternică şi influentă. Cu cinism, cei care pretind că „ajută femeile” operează în toată lumea o reţea de mii de clinici, cu o cifră de afaceri de miliarde de dolari. Bani pătaţi de sânge de om.

Împotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum „Strigătul mut”. Vizionaţi filmul şi anunţaţi şi pe alţii despre existenţa lui.

Descărcaţi filmul tradus în limba română de la provita.org.ro

Organizaţiile pro-vita (pro-life) pot primi gratuit în scopuri educaţionale o copie a documentarului, în format DVD, de la Asociaţia Pro-vita Bucureşti – provitabucuresti.ro

Casetă de copyright
Prezentat de Dr. Bernard N. Nathanson
Producător Executiv Donald S. Smith
Pentru mai multe informaţii despre acest film sau alte filme pro-vita,
Contactaţi: American Portrait Films, Inc.
503 East 20th Street
Cleveland, Ohio 44119
(216) 531-8600
Tradus cu permisiune
Copyright 1984, by American Portrait Films. All Rights Reserved, cel mai mare producător şi distribuitor de filme în problemele Pro-Vita.

Vezi AICI.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în dulce Românie, Eyesavers, Fabrica de barbati, lacrima din colțul ochiului, Perplexităţi, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la „Strigătul mut”

 1. mnobineknume zice:

  http://moralia.ro/resurse.html .. mai este aici ceva despre avort

  totusi unii filosofi sustin ca avortul e moral…
  de exemplu Michael Tooley in cartea lui, „Avort si infaticid”…ce societate decazuta

 2. Sorin Balogh zice:

  Sa cerem indureare de la Dumnezeu peste Romnaia in care s-au ucis milioane de copii. Sa staruim in rugaciune pentru schimbarea legii avortului.
  Stiati ca prima lege votata dupa revolutia din 1989 a fost legea liberalizarii avortului.
  In primele zile de libertate politiceni romani au legalizat uciderea pruncilor.
  Doamne ai mila de noi!

 3. vioricaO zice:

  Ne mai miram ca-n Romania toate merg de-a-n doaselea, nimic nu se aseaza in normalitate?!Milioanele de suflete ucise inainte de-a se naste ( doar in 1990 s-au facut un milion de avorturi)striga spre Dumnezeu si cer dreptate!
  Din nefericire nu doar avorturile continua azi, ci si pruncu-uciderile, bebelusi abia nascuti ucisi de propriile „mame”!
  Domnul sa se indure de tara noastra si s-o intoarca pe caile Lui drepte pline de Har!

 4. Marina zice:

  Foarte interesante materialele de pe aceste site-uri.M-am uitat la un documentar despre cresterea copiilor in Orient. Aproape ca sunt pe cale de disparitie copiii…Ti se face mila cand ii vezi pe bietii copii plasati de la o cresa la alta, cate 10 ore pe zi.Multe femei chiar afirma ca nu ar vrea sa aiba copii vreodata.Cum sa te imparti intre munca si cresterea copiilor?Daca stai acasa si te ocupi de copii, nu „iesi” in societate esti considerata o femeie fara valoare.Cred ca femeile ar trebui incurajate mai mult sa isi intareasca identitatea in Hristos, prin perspectiva pe care o da Dumnezeu asupra vietii si a rolului femeii.Oricum presiunea este puternica in momentul in care femeia se expune, in momentul in care isi cauta implinirea in afara.Se pune tot mai mult accentul pe femeia activista multifunctionala, cica femeia ideala…O, ce trist!
  Sa ne ajute Dumnezeu pe noi, femeile, sa avem clar in minte Cuvantul, care ne ofera standardul vietii din perspectiva Lui.Cu siguranta e cea mai buna alegere.

 5. guitarschizofrenic zice:

  eu l am vazut la fac. la un seminar l a pus prof. de planificarea fam…. la inceput (cunoscand subiectul filmului) toti glumeau, dupa 10 min… nu mai glumea nimeni. in scurt timp 50% din sala a iesit afara tremurand (majoritatea fete). de stiut stia toata lumea dar nu se astepta nimeni la imagini…

 6. Rodica Botan zice:

  Dumnezeu l-a asezat pe cel mic sa creasca in locul care ar trebui sa fie cel mai protejat…sub inima mamei…

  „I’m small and cute, and I like it here…
  I suck my thumb and sometimes I stir…
  But I hear your voice, and you sound so mad;
  It’s becasue of me, mommy, you’re so sad?”

  http://rodicabotan.blogspot.com/2010/03/din-perspectiva-vcelor-care-inca-n-au.html

 7. elisa zice:

  Ghitar,
  la seminar,planificare familiala?
  de unde vine asta?
  din ce invatatura? ca biblica nu este in niciun caz .
  Unde spune”inumltiti-va cat vreti voi,in functie de placerile si interesele voastre?”
  La ortodocsi este interzisa planificarea familiala,de asta
  cunosc eu mai multi preoti cu cinci si chiar sase copii?in timp ce”ai mei baptisti” ,au planificat doar unul sau doi?”

 8. Andrei Sun zice:

  hmm… Elisa.. planificare familiala, poate la catolici… relatia sexuala din cadrul casatoriei nu este numai pentru a face prunci… sau ce sexul e ceva pacatos?!

 9. elisa zice:

  Dar Cel care da viata nu este Dumnezeu? Spune El sa ne planificam numarul de copii?
  Atunci de ce unii nu pot sa aiba niciunul desi il planifica?
  Gandesc ca trebuie sa fie o planificare dupa Cuvant,care este aceea?

 10. Andrei zice:

  Hmmm… adica de fiecare data cand ai un impuls sexual faci un copil?

 11. David Iach zice:

  Un mic detaliu, desi la vremea la care a aparut documentarul respectiv Bernard Nathanson era ateu, intre timp el s-a „increstinat”, adica s-a convertit la catolicism, ba chiar a scris si o cartea despre povestea lui numita „The Hand of God:A Journey from Death to Life by the Abortion Doctor Who Changed His Mind”

 12. Claudia N. zice:

  Am citit si eu in revista Lydia marturia unui medic sarb, dr. Stojan Adasevic, ce a avortat undeva la 48.000 de copii, ajungand cel mai bun medic abortionist din Belgrad. Povestea lui este foarte impresionanta si modul in care Dumnezeu a lucrat in viata lui prin visele pe care le-a avut. Pentru cei care vreti sa cititi marturia lui am gasit-o in engleza pe site-ul acesta
  http://www.jillstanek.com/conversion-stories/stojan-adasevic.html

 13. Pingback: “Salvaţi câinii comunitari, ucideţi copiii nenăscuţi!” | Marius Cruceru

 14. Pingback: În 24 martie marşuri pentru viaţă (avortul) | Marius Cruceru

 15. Pingback: Haiduci, Strigătul mut, crucificări, « La patratosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.