When Caesar Renders

Disputa despre acceptarea fondurilor de la stat n-a ajuns doar la urechile şi sub pixul domnului Boc, ci şi la Christianity Today.

Interesant!
Traduce cineva pentru cei care sînt linguistically challenged?

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biserica Baptista, Dezbatere, dulce Românie, In-text-esant. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la When Caesar Renders

 1. Octi zice:

  Domnul Danut Manastireanu, (World Vision International’s director for faith and development in Eastern Europe)declara cu o superioritate intelectuala si morala care il face imun la bizantism, cum ca de fapt ambele partide rivale (fratii lui in credinta) sint orbiti de pasiuni bizantine si nimic mai mult.
  In ultimul citat insa, Danut Manastireanu, cu claritate si clarviziune de invidiat, mentioneaza ceea ce este deja de la sine inteles , (states the obvious) si anume faptul ca unii sint pentru si unii sint impotriva.

  Combate bine…….

  • Marius David zice:

   Octi, poate că ar trebui să ne abţinem de la astfel de ironii. Încearcă să treci dincolo de discursul lui Michael şi Sam de la celălalt post. Să lăsăm epitetele pentru argumente şi calificările pentru logică.

 2. sam zice:

  A, ce dispozitie de bataie am azi!
  Uite cum apare furtuna dupa ce semeni vantu’. Ironistu de serviciu a simtit ca sunt mai importante personajele decat subiectul in cazul de fata

 3. Octi zice:

  Subiectul, frate Sam, ai dreptate este important. Tot asa de important ca si parerile despre subiect ale „liderilor” (World Vision International’s director for faith and development in Eastern Europe).
  Parerea mea despre subiect am mai spus-o si cu alta ocazie. Sint total impotriva finantarii de catre stat a bisericii sub orice forma.
  Dar eu nu sint lider si parerea mea conteaza tot asa de mult ca si a oricarui alt mirean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.