Crin Antonescu la Universitatea Emanuel

Domnul Crin Antonescu a vizitat Universitatea Emanuel în cursul zilei de astăzi. A fost însoțit de doamna deputat Adriana Săftoiu, de primarul orașului Oradea, domnul Ilie Bolojan, domnul viceprimar Carp și alți demnitari.

Președintele Partidului Național Liberal a ținut un discurs de vreo patru minute, după care a fost invitat să răspundă la întrebări. Cum întrebări nu prea au fost, în afară de o constatare laudativă, am încercat să îi pun eu o întrebare dificilă candidatului pentru Controceni.

Să presupunem că ați cîștigat cursa prezidențială și că sînteți în prima zi la birou ca președintele țării, care ar fi primele trei lucruri pe care le-ați face în această calitate?

Răspuns

1. I-aș mulțumi lui Dumnezeu că m-a ajutat, deși cred că nu se implică în această campanie electorală.

2. M-aș reculege, pentru că uneori simt că mă împrăștii la propriu în atîtea activități.

3. Aș convoca toți factorii de decizie din domeniul religiei și culturii pentru, în primul rînd pe Patriarhul Daniel, pentru că reprezintă majoritatea românilor, apoi pe ceilalți șefi de culte, pe președintele Academiei Române, să vedem încotro trebuie să ne căutăm drumul pentru mai binele românilor…

I-am mulțumit domnului Crin pentru răspunsul corect și potrivit în contextul în care ne aflam, o capelă dintr-o universitate confesională, dar cred că întrebarea mea țintea spre altceva, ce ar face ca președinte, nu ca om. Poate că ultimul punct ar fi trebuit să fie primul.

Că Dumnezeu se implică sau nu în campania electorală… eu cred că da, uneori cu un deosebit simț al umorului.

La finalul înîlnirii domnul Crin Antonescu a primit o Biblie Thompson, editată de Universitatea Emanuel.

biblie antonescu

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Analize, Biserica Baptista, dulce Românie, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

62 de răspunsuri la Crin Antonescu la Universitatea Emanuel

 1. noble zice:

  eu tot nu pot intelege acel deosebit simt al umorului, cu toate ca am mai citit postari ale dvs. in care il aminteati. ati putea spune mai multe, va rog?

 2. emsal zice:

  Să înțeleg că UEO îl susține oficial pe candidatul la președinție Crin Antonescu?

  • Marius David zice:

   NICIDECUM!
   Eu sînt decan la UEO, asta-i o mîncare de peşte.
   CEalaltă mîncare de peşte este blogul meu, în care mi-am exprimat clar îndoielile politice.
   Dacă ar fi fost vreo susţinere oficială pentru vreun candidat poate că ar fi trebuit să stau şi eu mai cuminte, nu crezi? 🙂
   Că doar unii spun că am şef şi primesc porunci de la stăpînire…:)

 3. mircea zice:

  exact, Marius, ai primit un raspuns in context. As fi curios ce ar raspunde la aceiasi intrebare intr-o fabrica. 🙂

  inclin tot mai mult sa-ti dau dreptate ca nu prea avem ce vota… desi am vrut sa cred ca poate, poate totusi, Crin… 🙂

 4. Emilia zice:

  Cu aceasta poza”de pus in rama” you made my day!

 5. dani zice:

  @mircea: i hope not 😀

 6. martzian zice:

  Imi este putin greu sa inteleg vizita. Are legatura cu relatiile domnului primar, face parte dintr-o actiune de sustinere a candidaturii domnului in cauza, sau e vorba doar de a faptul ca Universitatea e gazda buna pentru orice vizitator? La o adica, s-ar face la fel deranjul pentru domnii Becali si Vadim? Imi cer scuze daca manifest o aparenta idiotenie, dar nu sunt familiar cu ceea ce se intampla acolo. Asa se vede din exterior, de aici…

  • Marius David zice:

   draga Martzian, un candidat la preşedinţie nu este ORICE vizitator, şi, pe lîngă alţii, domnul Crin Antonescu este decent.
   Discursul său a fost plin de bun simţ, mai ales că a fost scurt.
   Din cîte ştiu eu VAdim şi Gigi nu şi-au anunţat candidaturile ca preşi.

  • Moromete zice:

   O alta opinie la linku de mai jos, redau o parte:
   http://www.gandul.info/opinii/mai-tari-decat-partidul-comunist-4973391
   Decenii de-a rândul în România ultimul activist PCR cu caş la gură a fost superiorul profesionistului în orice domeniu, oricât de calificat ar fi fost acesta. Am trăit eu însumi aşa ceva. Prin anii ’80, la o adunare generală în institutul de cercetare în care lucram, a apărut un şmecheraş de 19-20 de anişori care a fost prezentat ca „tovarăşul îndrumător de la sectorul de partid”. Vreme de aproape o jumătate de ceas, viermuşul care purta costumul şi cravata ca pe un ghips din gât până-n picioare şi n-ar fi ştiut nici câte unghiuri drepte are un triunghi dreptunghic, a mustrat, a dojenit, a atras atenţia unei săli întregi de doctori în ştiinţe, ingineri de sistem, analişti programatori, fizicieni cum trebuie să se desfăşoare o activitate ştiinţifică. Îl ascultam cu toţii paralizaţi, fascinaţi de neruşinarea lui imbecilă şi senină, n-a scos nimeni un cuvânt. La sfârşit doar, am izbucnit în aplauze, câţiva mai tineri chiar am ridicat mâinile deasupra capului.

   Nu putem vorbi de tehnocraţi înainte de 1989, pentru că experţii nu aveau putere, erau executanţi călăriţi de activişti şi biciuiţi cu termene heirupiste de predare. Ca să urce în sistem, specialistul era forţat să intre în partid şi uneori primea şi funcţii politice, dacă şi le dorea. Dar niciodată PCR nu s-a apucat să înlocuiască specialiştii cu activişti de meserie, cu atât mai puţin în funcţii cheie de execuţie. Această minimă raţiune responsabilă, care nu i-a părăsit pe comunişti, a fost aruncată cât colo de PNL şi comisiile parlamentare. Este încremenitor răspunsul d-lui Crin Antonescu, şeful de partid al d-lui Olteanu, la întrebarea în legătură cu competenţa în finanţe-bănci a unui om care, în cei 10 ani de când e în câmpul muncii, n-a fost decât politician, fiind avocat la bază: „Este problema sa”! Adică prezenţa în Consiliul de Administraţie al BNR a unui ins care habar n-are cât e nivelul la zi al dobânzii de politică monetară nu e problema d-lui Antonescu, nu e problema PNL, nu e problema Băncii Naţionale şi nici problema României, e problema personală a d-lui Olteanu.

 7. martzian zice:

  @Marius & Mircea, eu tocmai pentru raspunsul asta generat sau dictat de context nu l-as mai fi onorat cu votul meu, in caz ca l-ar fi avut…

 8. alterema zice:

  fr. Marius, dati-mi voie sa ii prezint lui „noble” o parte umoristica: citez „cum intrebari nu au fost, in afara de o constatare laudativa….etc”. Mie mi se pare veeeeryyy funny. Adica, Crin zice: Are cineva intrebari? O mana de credincios baptist (presupun ca nu a vb primarul, sau Saftoiu), se ridica: Eu am o intrebare! Crin: Spuneti, va rog! Omul nostru: Constat ca dl. Crin Antonescu mereu a fost aproape de…, a dres cutare, poarta un nume care aminteste unora de viteji ai patriei noastre, si reprezinta un partid cu care am mai votat o data la europarlamentare datorita unui om cu frica de Dumnezeu….etc…etc…

  Nu e umoristic cum ne lasa Cel de Sus sa ne dam in petic/petec?

 9. alterema zice:

  oricum, toata stima ca macar a pus Fr. Marius intrebarea….Desi intrebarea cu primele 3 zile seamana cu intrebarea de scoala duminicala: ce a facut X in ziua Y? De ex., ce a facut Ioan Botezatorul in a doua zi, conform Ioan cap 1? 🙂

  • Marius David zice:

   Draga Alterema, de fapt întrebarea nu este deloc originală. Cunoscînd admiraţia domnluui Antonescu pentru modelul Obamian i-am pus una dintre întrebările care i-au fost puse domnului Obama în campanie.
   Preşedintele Statelor Unite a fost mult mai inspirat.

   • alterema zice:

    oh, Gees! Odata vine omu’ la UEO si avem sansa sa ii servim una ne-subtila, ca e roman si nu se prinde, si in loc de asta ii oferim o intrebare obamistica, in speranta ca asta va dovedi ce? in fine, am tratat asta separat, nu mai umplu spatiul aici. nu uit sa zic totusi multumesc de raspuns.

 10. martzian zice:

  Alterema, as pune intrebarea asta oricarui candidat, raportand raspunsul la context. E o capcana excelenta pentru a testa sinceritatea vs. setea de voturi.

 11. Jeremy Necredinciosu zice:

  Probabil vizita lui Crin Antonescu la UEO s-a facut in spiritul contactelor din lumea vestica si mai ales de peste Atlantic, unde Academia se erijeaza in aparator obiectiv al dialogului ca si mijloc decent de apropiere intre sferele majore de influenta in societate. Cu toate acestea, imaginea lui Crin Antonescu la pupitru, langa fr. Paul nu poate sa nu-mi provoace o usoara tristete, izvorata probabil din frustrarea generata de observarea neputintei de a ne elibera de ispita intovarasirilor neintelepte. Intrepatrunderea bisericii cu lumea politica a fost si va ramane de rau augur pentru societate in general, nu doar pentru ekklesia, exemplele recente venind sa confirme aceasta temere. Un minim de prudenta ar duce la evitarea unei asocieri nesanatoase cu vreun candidat sau altul, desi constat ca mai nou, uitand lectia taranista, intelectualii si-au gasit un purtator de drapel in persoana lui Crin. Ademeniti probabil de asocierea dintre numele sau si aspiratiile cristice ale crestinilor, se gasesc si printre noi unii care prea usor s-ar putea lasa atrasi in tabara liberala (nu cred, by the way, ca celelalte alternative sunt de preferat!).

  • Marius David zice:

   DA, ai dreptate, s-a inspirat din lumea vestică, chiar a luat modelul Obama şi a spus la un moment dat „Cred că la biroul oval este cine trebuie, să vedem cine va veni la biroul nostru pătrat…. ”
   Nu cred că la biroul oval este cine trebuie… iar biroul prezidenţial din România sper să nu fie pătrat… s-ar compromite figura.

   A propos de asocieri… mi s-a părut importantă remarca domnului Antonescu: „nu cred că Dumnezeu este implicat în această campanie… „. Mi-am spus în gînd… „şi atunci la ce rost.. . să construiesc undeva unde Dumnezeu dărîmă sau să dărîm acolo unde Dumnezeu construieşte?”

   Pe de altă parte o universitate este un spaţiu al dialogului şi cred că ar trebui ca TOŢI prezidenţiabilii să vină prin universităţi… inclusiv RAdu Duda… ah, am uitat, nu mai candidează. în sfîrşit.. mai puţin Vadim şi Gigi, dacă se gîndesc să se prezidenţiabilizeze… am întrebări pentru fiecare dintre dînşii.
   S-ar putea să vină.
   Vă ţin la curent!

   • uwe zice:

    Nu cred ca o sa vina. Sunt prea ocupati sa minta pe-aici prin Bucuresti. La fel ca domnul Crin. Dar acesta din urma e mai milog decat toti. Si la unguri a fost cu cersitul si le-a spus ce vor sa le auda liderii. Marius, pe tine cred ca nu te-a convins cu nimic. Dar probabil mai sunt cele cateva mii de membrii in Emanuel, din care o parte o sa auda ca le-a fost vizitata Universitatea de Crin, si-o sa-l voteze moca pentru simplul fapt ca au fost bagati in seama oarecum.
    Un umil punct de vedere… Eu nu l-as fi primit. Daca de ani de zile n-are nimic de zis decat Jos Basescu, nu vad ce-ar fi putut avea in plus la UEO. Si cu toata sinceritatea… mi se pare inca o manevra care injoseste cultul. Daca mai era nevoie.

 12. Jeremy Necredinciosu zice:

  In ce priveste intrebarea fr. Marius, presimt ca isi are originea intr-un bun simt care cere gazdei sa fie cordiala cu musafirul. Cunoscandu-l intrucatva, cred ca si-ar fi dorit sa-l provoace la un dialog mult mai complex, pentru ca intrebarea este, totusi, suspect de puerila.

  • Marius David zice:

   Da, se puteau şi întrebări mai incomode, totuşi eu aşteptam să îmi spună ce va face ca preşedinte, nu ca om.
   De asemenea, din cîte ştiu, nu cred că preşedintele poate chema la consultări oricînd, oricum pe reprezentanţii cultelor.
   Am o vagă bănuială că în prima zi ar fi mai sus pe agendă în ordinea de priorităţi consultarea tuturor capilor de partide politice…

   Dar este o întrebare bună pentru fiecare din nou… Să ne imaginăm pentru o zi preşedinţi de Românie!
   Grea treabă! Imaginarea … la imaginaţie mă refer!
   Conducerea României este un lucru simplu!

 13. Marius David zice:

  Draga Andrei,
  cîte precizări
  1. tragi concluzii prea devreme. Laudatiile nu au fost din partea rectorului. Cineva din sală, în loc să pună întrebări, a început să dea cu busuiocu…
  2. REctorul a precizat că noi sîntem echidistanţi politic şi nu sîntem angajaţi la nicio căruţă electorală. Acest lucru i-a fost spus şi domnului Antonescu şi celor care au venit cu dînsul.
  De fapt, dacă te uiţi pe blogul meu, este puţină susţinere pentru Crin, Mircea, Traian, Sorin, Vadim şi Gigi. DAcă aş avea ordine de la stăpînire, cum se spune… 🙂 aş fi scris şi eu ceva de bine azi despre preşedinţiabilitatea sa.
  3. Ce are tura cu prefectura? Ce legătură este între europarlamentare şi cele scrise în acel articol şi biserică. Universitatea Emanuel nu este Biserică. Crin Antonescu n-a venit să predice, să ne predice. A venit să spună ce vrea să facă şi atît. L-am salutat din mers, i s-a spus că atît cît ne priveşte, comunitate academică fiind, nu sîntem angajaţi politic, iar studenţii noştrii… sperăm să voteze pe aceia care se vor angaja să îl onoreze pe Dumnezeu. Asta le sugerăm în ceea ce priveşte culorile politice.
  Vorbele pe care le scrii sînt grele, dar nu de înţelepciune, ci de thymos.

 14. adiel p zice:

  D-le Marius Cruceru, sa presupunem ca ati candida si, in cele din urma, ati cistiga alegerile prezidentiale. Care ar fi primele trei lucruri pe care le-ati face o data ce veti fi ajuns in biroul putin patrat al Cotroceniului?

  Va intreaba, cu multa deferenta, Vadim Tudor, un apropiat al religiei dvs. Apropos, miine intre orele 10-11.00 as putea sa fac si eu o vizita la Universitatea Emanuel? Imi puteti oferi si mie citeva minute pentru a-mi preciza pozitia politica? Va multumesc!

  • Marius David zice:

   Adiel P.
   1. Eu nu sînt candidat la preşedinţie, dar am imaginaţie bogată. Dacă chiar insişti ţi-aş răspunde.
   2. Vadim Tudor nu este un apropiat all religiei noastre-mele.
   3. Eşti bineprimit, sînt la curs. Caută-mă. Stăm de vorbă în pauză despre politică. Da ÎŢI pot oferi cîteva minute pentru a-ţi afla poziţia politică.
   Cînd vei deveni candidat OFICIAL la preşedinţie, ţine-mă la curent şi facem o întîlnire să vedem dacă ai program.

   Instrumentul de măsură pentru programul politic se numeşte programometru şi funcţionează nu cu mercur, ci cu întrebări!

 15. Marius David zice:

  tytan, am îcnercat să te contactez pe email.
  Modul tău de abordare mă face să nu dau drumul la comentarii.
  Vorbeşti cu prea mare uşurinţă despre oameni, împărţind etichete cu o generozitate demnă de cauze mai bune.

  Dacă continui în acest stil, ţine-te departe de acest spaţiu.
  Şi aşa sînt acuzat că las comentarii prea la liber… sînt curios şi eu totuşi să văd exemple concrete .. că le-am tot cerut şi nusînt… atît mi-ar mai lipsi să dau drumul la comentariile tale şi ale lui Andrei.

 16. alterema zice:

  fr. Marius, stiti si stim cum e cu frica de Dumnezeu la conducatori. SI io pe cine votez? Care e mai cu frica de Dumnezeu? Basescu ca a condamnat pe cei ce ne condamnau inainte de 89 sau nu Basescu ca legifereaza prostitutia si drogurili? Vorbesc in felul oamenilor simpli. Zi-ne deslusit: asta ar merita votat, daca vreti, pt ca 1, 2, 3 etc. Asea, la cum il taie capul pe fiecare baptist…slabe sanse de impact.

  Aha, si cam ce culoare politica se apropie cat de cat de frica de Dumnezeu? rosul, portocaliul, galbenul, stanga, dreapta, PNTCD-ul (bietul de el)?

  Apropo, eram in scoala cand au fost alegerile din 2000. Cum ar fi fost ca studentii sa mearga acasa la familii si biserici cu mesajul ferm: asa zic capetele mai luminate de la scoala NU VOTATI ILIESCUUUUUUUUUUU!???

  • Marius David zice:

   Pe cine să votezi? Păi… „dacă Dumnezeu ar fi vrut să votăm ne-ar fi dat candidaţi”, nu-i aşa?
   Cunoşti vreunul?
   Eu nu!
   Printre altele… cndidatura lui Sorin a fost cel mai de preţ cadou de campanie pentru actualul preşedinte.
   Va cîştiga detaşat pentru că Sorin îi rupe voturile lui Mircea în PSD.
   Iar baptiştii şi dacă ar vota toţi ca unul şi cu unul… slabe şanse.

   Eu aş vota cu Moise! 🙂

 17. adrian zice:

  Crin Antonescu mi se pare un candidat decent si civilizat, prin comparatie cu restul. Si relativ „curat” (tot prin comparatie). Macar nu injura ca la usa cortului ca altii… Si discursul lui a fost de bun simt. In fond, la ce ne-am fi asteptat?
  Eu nu am inca o optiune dar mi-am propus sa merg la vot. Fie si numai pentru a-mi compensa greseala de acum 5 ani.

  Ma framanta o intrebare, numai pe jumatate in gluma (3 sferturi in serios! :-)).
  Oare cu cine ar fi votat… Augustin? Puteti incerca un raspuns-exercitiu de imaginatie?

  • Marius David zice:

   Adrian, da, curat, decent şi civilizat, relativ curat.
   Asta este tot ce poate da mai bun România?
   Daca da, mulţumesc, nu vreau să mă simt vinovat.

   Augustin??? Greu de imaginat transferul dintr-un context monarhic spre unul prezidenţial.
   Augustin ar fi fost monarhist… poate că de asta şi eu sînt monarhist.

 18. Votez Crin, dar zarurile au fost aruncate…
  (cf. Andrii Popa, pe amalgammax)

 19. criss zice:

  Acum mai bine de 10 ani atat Iliescu cat si Regele Mihai au vizitat Biserica Emanuel, probabil cu aceleasi scopuri (Iliescu, mai precis)cu care Antonescu a vizitat UEO. Nu cred ca e o crima, mai ales ca discutiile s-au purtat in termenii casei. Iar daca interesele sunt de ambele parti, cu atat mai bine. Si daca citeste Biblia primita… si mai bine!
  PS Atat GG cat si Vadim si-au depus candidaturile si sper din tot sufletul sa nu spurce Oradea cu prezenta lor! Iar pentru GG mai am ceva: Afara Din Ghencea!!

  • uwe zice:

   Te-as contrazice. Locul lui Gigi chiar e in Ghencea, acolo sint doua cimitire imense romanesti, unul italian, unul turcesc… etc, mai sint strazi neasfaltate, trafic greu cu praf si gaze de esapament, autobaze RATB, piete mizerabile cu tigani, iar Bulevardul Ghencea e o sosea in asa fel facuta incat daca mergi prima data pe ea ai toate sansele sa te rastorni. Sint destule cazuri.
   Concluzionind, locul lui Gigi e in Ghencea. In nici un caz in Cotroceni. Decat ca exponat in Gradina Botanica.

  • Marius David zice:

   Atît timp cît unui politician nu i se promite sprijin necondiţionat pentru programe fanteziste nu văd de ce nu ar fi ascultat.
   Nu sînt de acord cu aducerea politicienilor în timpul slujbelor la amvoanele bisericilor.
   asta este „urîciunea pustiirii în locul preasfînt” 🙂 în rest.. dezbateri, conferinţe etc.
   BTW… programul de capela cu tot cu predică se încheiase. Delegaţia n-a întrerupt predica. A stat, a ascultat predica pînă la final, apoi … a început momentul prezidenţial.

   • Camix zice:

    Ah, nu. Din păcate nu sunt două chestiuni diferite. Cei prezenţi la capelă au mers acolo pentru a… ce? Pentru a se închina. În locul preasfânt. Iar faptul că acel discurs a avut loc imediat după momentul închinării şi predicii e cât se poate de nepotrivit. Când sufletul e cel mai sensibil şi deschis la ceea ce se spune de la amvon. E exact acelaşi lucru, din păcate.

    • Marius David zice:

     CAmix, programul de capel[ se incheiase. Dau raspuns si altcuiva care a intrebat de ce acolo si nu in alta parte, pentru ca in capela incap mai multi, noi nu avem amfiteatre. SAlile de curs sint prea mici

 20. mircea zice:

  Marea problema e ca la aceste alegeri avem de ales doar intre mincinosi. Crin imi parea ca e o exceptie din punctul asta de vedere, dar el se pare ca are obiceiul sa „chiuleasca”… ceea ce duce in esenta problema tot pe acolo. e ceva ce tine de caracter.

  astept sa mai puna cineva aceiasi intrebare in alt context si daca raspunsul va fi altul decat cel d ela UEO… o sa stiu inca unul pe care nu o sa-l votez. 🙂

 21. Ionel Condor zice:

  Si mie mi se pare ca Crin ar fi cel mai decent si cu bun simt candidat. Probabil este doar un motiv in plus pentru care va pierde … ca asa suntem noi infectati de raul lumii acesteia (noi oamenii, nu doar noi romanii). la noi ne plangem de manelizarea televiziunilor dar emisiunile tabloid au cel mai mare rating; la fel cu limbajul politicienilor.

  Revenind la Crin:
  Ma intreb daca nu era mai potrivit ca vizita la o universitate sa se desfasoare intr-o Aula, sala de curs, ca doar e Universitate etc … si nu in capela … ?

 22. daxinte zice:

  Citind articolul mi-am pus o intrebare:

  As accepta sa ma conduca un om care vorbeste dupa imprejurari?
  Ok a dat dovada de tact punand astfel problema dar oare asta ar fi primul lucru de facut pt un presedinte?

  • Marius David zice:

   Tact? Eu aş spune maleabilitate, ca să mă exprim eufemistic. Există şi alte cuvinte care descriu foarte bine modalitatea aceasta de răspuns.
   REpet: cu un asemenea discurs …. maleabil… întortocheat şi bătut de orice vînt… nu cred că avem şanse să vedem un turul doi foarte strîns. S-ar putea ca domnul Antonescu să intre în turul doi, dar la capitolul instinct politic şi discurs domnul Băsescu îl bagă în corzi rapid.
   dacă domnul Antonescu nu-şi reface strategia de campanie pierde glorios.

 23. Pingback: Emil Constantinescu, SPUNE ŞI TU! « Alexandru Mitache's Blog

 24. uwe zice:

  Dupa ce a fost/este in stare sa provoace alegeri anticipate doar ca sa para convingator ca are un premier acceptabil, a doua zi dupa ce si-a depus oficial candidatura s-a dus cu cersitul de voturi la pensionarii din Iasi.

 25. alterema zice:

  in spiritul implicarii divine in istoria umana, ce interesant suna raspunsul lui Antonescu cum ca nu crede ca Dumnezeu e implicat in aceste alegeri. cum sa fie, cand implicat e domnul…Patriciu alaturi de oamenii de afaceri PSD? In plus, cum ar putea sa ii multumeasca lui Dumnezeu cand e clar ca se face frate cu PSD-ul pentru a trece puntea? La cluj spunea sa venim la vot, deoarece jocurile NU sunt facute. Acuma la 2 zile dupa alegeri, cand a avut dreptate: cand a zis ca jocurile nu sunt facute sau acum cand se infrateste cu M.G.?

  • Marius David zice:

   corect. Tocmai s-au făcut jocurile. Sînt curios cum raăspunde acum la cele ce îi spunea Mircea Geoană: „Domnul Antonescu, mai este viaţă şi după 22 noiembrie, să avem grijă ce spunem… s-ar putea să facem alianţă, guvern împreună. ”

   A avut dreptate

 26. costy zice:

  ar avea dreptate crin antonescu,cum are si basescu…
  PATRIARHUL DANIEL chiar reprezinta majoritatea religioasa din romania,si cred ca nu e un lucru rau sa il puna cap de lista la o adunare:)voi ce ziceti?

 27. alterema zice:

  Frate Marius, this could be one of the funniest posts (as seen from 23.08.2012 viewpoint)! Multa pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.