Matia a ajuns la Dalas!

Dragii mei,
Dupa citeva peripetii, la Otopeni, cu biletele si cererii noi de confirmare a medicilor ca micutul este stabil sa calatoreasca cu avionul pina la Dallas, au ajuns cu ajutorul lui Dumnezeul la Dallas. Au calatorit cu British Airlines de la Bucuresti la Londra si de acolo American Airlines i-au pus la First Class pina la Dallas. Marilena i-mi spunea ca ar fi nemaipomenit daca cineva vorbeste limba spaniola pentruca ea nu cunoaste engleza. Dumnezeu a facut ca una din stuardese sa vorbeasca spaniola la perfectie si pina la Dallas a ajutat-o cu tot ce-a avut nevoie. I-au dat voie sa-si ia toate siringile si acele de care a avut nevoie ca sa-l pota hrani pe micutul Matia. E uimitor sa vezi cum Dumnezeul nostru e implicat pina in cele mai mici detali. Zicem si noi ca americani „We have an AWESOME GOD!!! Slava lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a facut si face El.


La Dallas fratii i-au asteptat in numar asa de frumos si i-au inconjurat cu toata dragostea. I-au cumparat de la diapare pina la hainute si tot ceea ce au crezut ei ca are nevoie mama si copilasul. Mii de multumiri fratilor si surorilor din Dallas pentru toata dragostea de care au dat dovada.
Acum ei sint in drum spre Shreveport unde in citeva ore vor avea prima vizita cu doctorii de acolo. Micutul Matia este bolnav (racit) si foarte agitat dupa atita drum si oboseala. Va rugam pe toti cei care cititi aceste rinduri sa va rugati pentru el si doctori care vor fi implicati in continoare. Fiti binecuvintatii!!
Adrian

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Oameni, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Matia a ajuns la Dalas!

  1. viorica zice:

    Stim cu toti ca Dumnezeu nu lasa nici un lucru neterminat ,ce incepe duce la bun sfarsit .Dumnezeului nostru ii aducem toata slava .Continuam sa ne rugam pentru micutul Matia cit si pentru mama lui .Multumirii fie aduse Domnului pentru fratii de care s-a folosit Dumnezeu ca toate lucrurile sa decurga nu bine ,ci foarte bine .

  2. ioan birtar zice:

    Fr. Marius, sa ne tineti la curent cu ce se intampla mai departe

    • Marius David zice:

      da, nicio problemă, să slujească!
      uite la ce sînt bune şi blogurile astea.
      Am fi putut imagina viteza asta de reacţie acum cîţiva ani?
      Este absolut incredibil cum se poate folosi Dumnezeu şi de pîrdalnicele noastre de instrumente de comunicare.

  3. florentza zice:

    Sa ii dea Dumnezeu sanatate micutului!

  4. Putinstiutoru' zice:

    Ma bucur mult de vesti! In fiecare zi m-am gindit la Matia, si inca mai trebe sa fac ceva, dar nu spui ca mi-i rusine ca n-am facut, dar am promis si asa ramine. Sper sa gasesc contul pe undeva pe aici….

  5. UN RASPUNS DEJA PUBLICAT :

    From:
    Date: Tue, 16 Feb 2010 19:59:37 -0700
    To: Daniel Branzai
    Subject: Matia Simion
    Dragii mei fratii,
    As vrea din nou sa va spun de Maretia Dumnezeului Nostru si de felul cum lucreaza El in cazul micutului Matia.
    Asa cum poate stiti Ambasada Americana i-a acordat viza si joi dimineata vor zbura spre Dallas. Aveam insa o problema ca nu gasisem nici o familie de romanii in Shreveport care sa asiste si sa ajute pe Marilena si micutul Matia.
    Fratii din Dallas au cunoscut o familie care intre timp se mutase de acolo. Au sunat din nou sa vada daca gasesc pe cineva. La apelul facut duminica in biserica pastorita de fr. Marin Tomulet din Dallas o sora a raspuns apelului si a zis ca cumnatul ei chiar a fost transferat cu serviciul in Shreveport si ca au cumparat acolo o casa si chiar luni vor primi cheile urmind sa se mute in ea week-endul acesta. Azi am aflat ca sora a vorbit cu familia ei, Mihai si Claudia Constantinescu , si ei si-au aratat toata dragostea fiind gata sa-si deschida noua lor casa pentru Matia si mama lui. A zis ei: vom pregati mai intii o camera pentru musafirii nostri si apoi ne vom aranja celelante lucruri prin casa. In plus au zis ei avem doi copii mari si cu noi impreuna, ii vom duce oriunde este nevoie si ii vom ajuta cu tot ce este nevoie. Si inca o surpriza pe care numai Dumnezeu Nostru o poate sa o faca, fratele Mihai Constantinescu este medic pediatru care acum a primit acest post la Spitalul Veteranilor din Shreveport. Ce mare Dumnezeu avem si cum lucreaza El!!!!!
    Am primit raspuns de la toate bisericiile la care am facut apel din zona Dallas, cele doua bisericii baptiste cit si cea penticostala. Fratii s-au implicat atit personal cit si financiar. S-au angajat sa-i astepte pe Marilena si micutul Matia la airport joi seara si apoi si-i viziteze la spital in zilele si saptaminile care urmeaza. Fratii deasemenea au aranjat un avion privat care sa-i duca de la Dallas la Shreveport Vineri dimineata daca este nevoie urgenta ca micutul sa ajunga la spital mai repede. Mi-au cerut numarul de telefon din Romania sa sune pe Florin si Marilena inainte de plecare si sa asigure de dragostea lor. Fratii din Dallas au dat dovada de multa dragoste s-au unit si au intrat in actiune. Ii multumim Domnului pentru ei si pentru exemplul lor.
    Deci cu ajutorul lui Dumnezeu Vineri micutul Matia va intra sub atentia doctorilor de la LSU Medical Center si de acolo ne rugam ca Dumnezeu sa ii poarte de grija, sa dea intelepciune doctorilor si celor care va avea grija de el.
    Ii multumim lui Dumnezeu pentru dragostea Lui cea mare si de felul deosebit cum lucreaza El.
    Fratillor rugativa in continuare, caci Dumnezeu este bun si credincios promisiunilor Lui si raspunde la rugaciunile alesilor Sai. Fiti binecuvintati! !!!
    Adrian
    Un mic amanunt :
    Fratele Doctor Mihai Constantinescu e fiul fratelui Serban(Banel) Constantinescu care locueste in Dallas .

  6. Sanyi zice:

    Cat am castiga de mult daca am avea toata increderea in Dumnezeu, am putea muta chiar si muntii.
    Sunt sigur ca sunt asemenea oameni.
    Doamne, intareste-mi credinta!

  7. pavel zice:

    Ne rugam pentru Matia , sa fie binecuvantati toti cei care l-au ajutat sa ajunga in USA.
    Bunul Dumnezeu sa fie cu mana medicilor pentru a-i reda
    sanatatea micutului.
    pavel,

  8. mama lui Matia zice:

    Pace si binecuvantare.Vreau sa va multumesc mult pentru felul maret in care va-ti inplicat in viata noastra.Suntem acum in Shreveport.am fost la unul din medicii care sunt implicati in cazul lui Matia ,pentru o consultatie pt ca Matia este acum racit.I s-a dat antibiotic si odata cu reteta medicul ne-a dat si banii necesari sa o cumparam.Vedem la tot pasul purtarea plina de dragoste a Tatalui nostru.Fratii de aici sunt foarte implicati in a ne ajuta si ne sustin fiecare cum poate .E ceva uimitor pentru mine.urmeaza maine sa merge la medic si ni s-a spus ca vor incepe investigatiile.Inca drumul este tare greu dar ni se da har la fiecare pas .Ce maret Dumnezeu avem !Va multumim inca odata din toata inima la toti fratii prin care Domnul a adus in viata noastra acest har maret.Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.

    • Marius David zice:

      Ne bucurăm şi continuăm să ne rugăm! sper ca toată aceasta zdroabă să fie de folos.
      Sînt încîntat că şi acest modest mijloc electronic a contribuit cu ceva.

      Domnul să vă întărească pentru că acum începe greul.

  9. elisa zice:

    Va rog a va ruga pentru sora noastra de la Carnsebes,
    Rodica Mavrea;
    a intrat in coma la Cluj,aseara au adus-o acasa..eu tot ma incapatanez sa cred ca Domnul a facut asta ca sa ajunga aici unde a lucrat ca asistenta si e f.bine ingrijita,unde poate sa fie cu surorile de aici;
    rugati-va si pentru Adrian care nu s-a intors la Domnul;ii e f.greu,are 24 de ani,si anul trecut si-a pierdut si tatal,cand mama era in spital.
    Am fost la dansa,nu stiu planul Domnului,dar stiu ca El poate face MINUNI si in acest caz: CRED!
    Multumim fratilor si surorilor din Cluj si fratelui Silvian G.in Numele Domnului

  10. dana zice:

    mari, ne-am bucurat ffff mult pt toate detaliile pe care le-am gasit cu privire la voi, micutul Matia si despre tine;nu avem cuvinte sa-I multumim Domnului pt toata grija ce v-o poarta. si de aici din romania sunt multe rugaciuni, atat pt tine cat si pt cei de acolo medici,toti fratii de acolo care s-au pus la dispozitia pt voi, cu lacrimi in ochi multumim tuturor celor ce va implicati direct si indirect pt acest caz. Ne rugam si pt familia care au pus casa la dispozitie, pt fratele dr. pt medici, pt toti, Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca. Mult har tuturor.
    Multumim medicilor, tuturor fratilor de acolo
    sa nu-i uitam si pe cei de acasa, sotul si ceilalti copii, au nevoie de rugaciunile noastre, Domnul sa-i binecuvanteze
    te iubim mult Mari:dana, ela, paula si tanti Lenuta se roaga mult pt tine, si multi altii
    te pupam si multa pace. Pacea Lui sa domneasca in inimile fiecaruia
    Fiti binecuvantati!

  11. elisa zice:

    Dupa interventiile chirurgicale reusite,dupa 150 milioane vechi,cheltuite ,desi a lucrat o viata ca asistenta medicala,a platit totul,inclusiv algocalminele;(baiatul este f.singur)60 mil.au costat numai suruburile;sora este adusa acasa cu escare=neingrijire!dintr-un oras universitar.
    foarte rusinos!
    avem un sistem sanitar mizerabail;
    Pe cine am ales?…..
    4 martie 2009 a murit tatal lui,
    acum este ingropat in datorii.
    Cum il putem ajuta?
    Ce e in inima lui?
    Noi am fost azi si ieri la spital,i se face morfina la o ora,dar continua aiba dureri atroce,incat Adrian a zis cu toata durerea;”mai bine sa o ia Dumnezeu!”nu mai suport sa o vad asa;asta dupa ce numai joi am vorbit cu ea la telefon si zicea ca se simte un pic mai bine in sfarsit,apoi seara a inceput sa se simta f.rau.
    Daca aveti pe inima,cred ca este neaparta nevoie de ajutor..nu stiu in ce fel se poate face..

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.