Iarna demografică sau valorile familiale tradiționale și economia

Mulțumesc, Irina, pentru acest link. 

Cred că acest documentar merită adus la suprafață, în atenția tuturor. Vizionare plăcută? Hmm. Nu cred. 

Aici nu mai avem de-a face cu un grup de bigoți, de „cretinoizi duși la biserică”, este vorba de taxe, dragi compatrioti, de bani adicătelea, lovește în toate visurile noastre de confort și bunăstare. 

Vizionare înfiorată deci:

Iată deci că familia chiar contează, dragostea între părinți, copiii crescuți într-un mediu care promovează valorile tradiționale… toate acestea au impact economic.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Analize, Fabrica de barbati, Linkomandări, Perplexităţi, Pt. studenţii mei, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Iarna demografică sau valorile familiale tradiționale și economia

  1. Daniel Buda zice:

    Recomand o carte care trebuie citita de toti cei interesati in acest subiect. Se numeste „America alone” de Mark Stein. In ea autorul argumenteaza pe linga cele vazute in video ca populatia musulmana creste vertiginos. De exemplu in Niger, Mali, Afganistan rata natalitatii depaseste 7 copii pe femeie.
    Citeva exemple: stiti care e cel mai comun nume de baiat in Belgia, Amsterdam, Malmo (Suedia)? Mohammed.

  2. Irina zice:

    cu placere 🙂

    recomand si eu o carte legata de subiect :

    Jacqueline Kasun – „Războiul împotriva populaţiei”
    Editura Provita Media, Bucureşti, 2008, 336 p.

    http://provitabucuresti.ro/Aparitii-editoriale/razboiul-impotriva-populatiei.html

  3. Irina zice:

    apropo de chestiunile astea, stiu ca la un moment dat printre „pocaiti” se sustinea ideea ca trebuie sa faci copii „cati da Domnul”, si de aceea ei aveau in general familii destul de numeroase. Acum am vazut ca se predica contrariul, ca trebuie intelepciune, adica sa limitezi numarul de copii, si chiar am ascultat o predica pe tema asta, cu niste argumente pe care eu personal le-am gasit fortate de-a dreptul. Ma intreb ce a dus la aceasta schimbare de invatatura, ca sa zic asa.

  4. Pingback: Iarna demografică « Trezire Spirituală

  5. LogiK zice:

    Stiti vorba aceea: „miroase a pute”. Lucrurile vor merge, inevitabil si fara indoiala, din rau in mai rau. Singurul lucrul la care putem spera si pt care ne putem ruga este sa vina Domnul (macar in urmatorii maxim 30 de ani, cel putin eu asa sper). Atat.

  6. Pingback: Iarna demografică, vibrafon şi blogging, ultimul twitter, mormîntul lui Weiss, cum să facem predici proaste? « La patratosu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.