Mitraș Dudaș la Aleșd, seminar pentru cupluri: ”Ce facem cu banii în vremuri de criză financiară?”

Sîntem creștini, ne rugăm în fiecare zi rugăciunea Tatăl Nostru! O afirmație din această rugăciune ne obligă să ne încredem în Cineva de dincolo de cele văzute pentru a trăi în vizibil și palpabil. Plonjăm în credință pentru cele trebuincioase zilei de azi și celei de mîine.

sursa

Sîntem, din cîte se pare, înaintea unei alte crize economice, probabil mai gravă decît cea din 2008. Vom supraviețui oare din punct de vedere financiar?

Nu ne mai descurcăm cu banii!!! Ce facem?

Împrumutăm din bănci sau nu? Cum economisim, avînd atît de puțini bani oricum? Cum le oferim un viitor mai bun copiilor noștri? Am construit o casă prea mare, o întreținem greu! O vindem sau nu? Îi convingem pe copii să se mute cu noi? Dar nu vor! Avem investiții în terenuri la țară! Ni le-au lăsat părinții și bunicii. Ei au trecut către cele veșnice. Noi ce să facem cu ele? Oricum nu vom face noi agricultură? Cum ne putem reduce cheltuielile? Cum putem administra mai bine banii pe care îi cîștigăm cu atîta sudoare?

La acestea și la alte întrebări va încerca să răspundă consultantul financiar Mitraș Dudaș, unul dintre fondatorii unei mari și cunoscute bănci din România, invitatul nostru la întîlnirea familiilor tinere de la Aleșd de Sîmbătă, 30 martie.

Locurile sînt limitate, pentru că dorim să luăm prînzul împreună. Primele două sesiuni vor fi înainte de prînz, de la 10.00-13.00, următoarele sesiuni, după orele 14.00. Ne vom vedea în fața Bisericii Baptiste Sfînta Treime din Aleșd la orele 9.45, pentru a putea începe la orele 10.00.

Dacă vreo familie (în afară de cele de care știm deja) mai dorește să participe, vă rog să mă anunțați pînă mîine, marți, 26 martie 2019, orele 17.00. Este obligatoriu să veniți împreună (soț și soție), dacă tot veniți!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Întrebările lui Ghiţă, inventarul stricaciunilor spirituale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mitraș Dudaș la Aleșd, seminar pentru cupluri: ”Ce facem cu banii în vremuri de criză financiară?”

  1. Filip Alexandra zice:

    Seminarul va fi transmis live sau inregistrat? sau exista o posibilitate prin care putem obtine informatiile prezentate? (am participa fizic cu mare drag, dar anumite motive bine intemeiate nu ne permit acest lucru 😦 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.