Jurnal de meloterapie – Universitatea Emanuel din Oradea și Hospice

Momentele cele mai dificile din cadrul programului de meloterapie sunt atunci când un copilaș pierde lupta cu boala și se stinge din viață. Săptămâna trecută, o mică luptătoare, S., diagnosticată cu tetrapareză spastică, a fost răpusă de boală și a plecat dintre noi. Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la ea, însă în ciuda tristeții, ne amintim cu mare drag de veselia ei molipsitoare din cadrul sesiunilor de meloterapie, de zâmbetul plin bucurie pe care îl avea de fiecare dată când auzea muzică sau atingea un instrument.

Chiar dacă a avut parte de multe dificultăți și necazuri în scurta ei viață, ne mângâie gândul că acum este lipsită de orice durere și lacrimi și este în brațele Domnului, Aceluia care a demonstrat o dragoste specială pentru copii, atunci când a spus “Lăsați copilașii să vină la Mine, și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei.”(Matei 19:14).

Apocalipsa 21:4 – “El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”

sursa 

Din partea Hospice Emanuel le mulțumim voluntarilor coordonați de lector univ. dr. Lois Văduva în cadrul protocolului de colaborare între Universitatea Emanuel din Oradea și Hospice Emanuel, pentru munca extraordinară pe care o fac în folosul acestor copilași.

Dumnezeu să îi răsplătească pe fiecare dintre aceștia!

AICI puteți citi ultimele vești de la Hospice Buletin HOSpice

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, exerciții de admirație, HOSPICE, lacrima din colțul ochiului, Muzica, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.