#REZIST – avortul (marșurile pentru viață) – ziua 34

Astăzi mergem la marș. Eu în Sibiu, Natalia în Oradea cu micuțul nostru, dar mergem. Zilele acestea pînă în Paște, așa cum am promis, voi face de veghe o zi și o noapte în programul 40 de zile și nopți împotriva avortului, inițiativă pornită de clujeni.

Astăzi #REZIST împotriva asistentelor medicale care participă la avort, îndemîndu-le pe paciente să facă avort și să ocolească cabinetele de consiliere. De ce? Pentru bani!

Astăzi #REZIST împotriva medicilor care își încalcă jurămîntul lui Hippocrate. De ce? Pentru bani!

Astăzi #REZIST împotriva sistemului medical și de asistență socială românesc care încurajează avortul și descurajează înfierea. De ce? Din nepăsare!

Astăzi #REZIST alături de cei care lucrează în consiliere, în sfătuire, reușind să descurajeze gravidele care se gîndesc la avort. Dumnezeu să le dea sănătate!

Astăzi #REZIST alături de medicii care au ales să nu facă avorturi, pierzînd sume importante de bani pentru un principiu. Dumnezeu să îi binecuvînteze!

Astăzi #REZIST pentru VIAȚĂ!

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în dulce Românie, inventarul stricaciunilor spirituale, Perplexităţi, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la #REZIST – avortul (marșurile pentru viață) – ziua 34

 1. hentiul zice:

  Bravo! Si noi vom fi, cu mic, cu mare, la marșul de la Timișoara. Dacă am putut merge zi după zi la marșul împotriva #noapteacahotii, cu atât mai mult putem sa mergem și azi pentru # sustinviata.

  • Marius David zice:

   ei, dă-mi voie să spun că sînt frustrat. Am văzut în februarie creștini cdare strigau și își făceau poze cu pancartele rezist, dar acum au lipsit.
   Sînt frustrat pe această dublă măsură, pe orbire și ipocrizie.

   • hentiul zice:

    Va inteleg frustrarea. Personal nu am aceeasi experienta. Asa, la prima scanare de memorie, cam pe toti pocaitii alaturi de care am fost la #rezist i-am vazut si sambata, la #sustinviata… Vorbesc acum in primul rand de cei de la Biserica Emanuel, pe care ii cunosc. Chiar m-am bucurat sa ii revad la un altfel de protest. Referitor la pancarte, nu am fost purtator de pancarta nici atunci si nici acum. Singura deosebire este ca atunci mi-am folosit coardele (corzile?) vocale mai mult. Acum nu a fost cazul, meetingul nefiind de acceasi natura.

    • Marius David zice:

     Da, aș fi sperat ca astfel să fi fost și în celelalte orașe.
     Mă tem că nu!
     Mă abțin să comentez asupra reușitei referendumului în condițiile în care nepăsarea națională este în creștere, iar civismul, în scădere. Ale evanghelicilor, asemenea, în ritmul țării.

 2. Pingback: #REZIST – total 40 de zile | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.