Vreau pistă de bicicletă în Oradea

Sper că anul acesta vom avea mai mult decît cei 7,5 km de pistă dintre care mai mult de 3 km aproape impracticabili. Probabil aceasta este situația în multe dintre orașele țării. De cînd folosesc bicicleta mi-am dat seama de pericolele la care se expun bicicliștii și de cumplita neglijență a șoferilor. În școala de șoferi ar trebui obligatoriu trecute două ore de mers pe bicicletă în orele de vîrf printre mașini. Sînt sigur că atunci șoferii ar avea mai multă grijă.

Iată o fotografie care arată stupiditatea modului în care s-au trasat pistele de bicicletă în Oradea și pe aiurea.

Pentru susținerea cauzei vezi AICI

via VIA Razvan Onaca @ www.greenbike.ro— cu greenbike şi Razvan Onaca

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biciclete. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Vreau pistă de bicicletă în Oradea

 1. Intersant,cineva nu ar mai vrea nici sa vorbesti pe „blog”despre biciclete.si d-voastra mergeti un pas inainte :ca vreti si pista de biciglete in Oradea…Hm..

  • Marius David zice:

   de ce să nu vorbesc despre biciclete pe blog? N-am înțeles! Blogul meu reflectă viața mea, pasiunile mele etc. Nu-mi dictează nimeni despre ce și cum să scriu. Îmi fac singur programul.

   • ..aveti perfecta dreptate(e „blogul”d-voastra si scrieti ce vreti) ,sunteti unul dintre cei mai apreciati de mine pentru tot ce scrieti pe blog. Comentarul pe care l-am scris mai inainte era o referire la ceea ce scriea cineva (nu ii dau numele) citez daca mai tin bine minte:”Cand tara fierbe,Cruceru scrie despre biciclete si instrumente muzicale”
    Din nou sincer va citesc postarile si imi plac mult de tot (dutu) CBY

 2. romuluss zice:

  In tara la noi exista foarte multe lucruri proiectate neglijent, executate neglijent, utilizate incorect. Daca stam zi de zi sa ne concentram asupra neajunsurilor vom deveni cu siguranta depresivi. Oricum populatia Romaniei este considerata una dintre cele mai triste populatii de pe glob si desigur asta se datoreaza foarte mult si conditiilor de trai, dar in special si a opticii in care vedem lucrurile.

  Acea stupiditate de a proiecta si trasa un drum de biciclete poate fi vazut si ca un lucru inedit spre exemplu. Eu cand am vazut acea poza prima reactie a fost „wuuau asa ceva nu am mai vazut, interesanta viziune a artistului care a proiectat acel drum” 😀

 3. calin zice:

  Intr-o vreme ma gandeam la o afacere Taxi bike, gen celor din Asia … . Bike soferii ar fi selectati din cei mai grasuti care vor sa faca cura de slabire.Nici un risc sa depaseascaviteza (:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.