Cînd au venit „pocăiții” a început să plouă după aproape două luni de secetă în Scornicești. Dacă la început oamenii refuzau Scripturile …. ce să primim Cuvîntul lui Dumnezeu de la un Dumnezeu care nu ne dă ploaie… în a doua jumătate a săptămînii, după două zile de ploaie, locuitorii din Scornicești au fost mult mai deschiși pentru a primi biblii.

Misiunea Countryside

Am luat micul dejun la ora 8 dimineaţa după care ne-am indreptat spre Centrul creştin pentru lectura biblică de la ora 9:30.

După lectura biblică am făcut un tur al oraşului să ştie localnicii că am venit şi în acelaşi timp să îi invităm la activităţile care le vom organiza în localitate. Am vizitat casa memorială a lui Ceauşescu şi primăria din Sconiceşti unde am avut o discuţie cu primarul despre posibilitatea de a ne implica în oraş.

După amiază am avut lectură biblică şi lecţii biblice cu copiii. Au venit 20 de copiii dornici să se joace, dar şi să înveţe cântece şi lucruri noi din Scripturi. La aceste activităţi un băieţel de 10 ani a rămas mirat că conducătorul lui de echipă nu a susţinut echipa pentru că n-au jucat corect la un joc, deşi câştigaseră competiţia. Atunci conducătorul de echipă i-a explicat faptul că deşi liderul de jocuri…

Vezi articolul original 158 de cuvinte mai mult

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.