Seminar amînat

În urmă cu ceva timp anunțam în comentariile legate de homeschooling un seminar referitor la acestă problemă, seminar care trebuia să fie desfășurat în această toamnă. Ar fi fost o continuare a seminarului pe care echipa lui Scott Brown și organizația în care este implicat și NFIC l-a ținut în urmă cu trei ani împreună cu Voddie Baucham și alți conferențiari, continuat apoi, în urmă cu doi ani, în diverse locații din țară: Arad, Tîrgu-Mureș, Mediaș, Bacău.

Din motive independente de voința conferențiarilor și organizatorilor, seminarul va fi amînat deocamdată pînă în primăvara viitoare.

Asta nu înseamnă că s-a încheiat cu temele despre familie, fabrica de bărbați etc.

Chiar acum sîntem la un seminar legat de viața de familie la Valea Drăganului: azi despre necesitatea tradiției și tradițiilor în familiile care practică ucenicia transgenerațională.

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Biserica Baptista, Fabrica de barbati. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Seminar amînat

  1. mihu zice:

    Si eu am ascultat niste predici de la fr. Voddie. Ma bucur ca l-ati recomandat si la dumneavoastra pe site!

  2. freedfromthelaw zice:

    wow…Voddie Baucham, Scott Brown si Vision Forum in Romania??? ar fi extraordinar…de ce nu si la Bucuresti??? frate Marius, cand se clarifica privind vizitele dansilor in Romania, neaparat as dori sa fiu si eu in „cc”, am putea sa ii invitam si la Bucuresti…am citit recent „Family Driven Faith” a lui Voddie si „Family Man, Family Leader” a lui Philip Lancaster…ce diferenta in seriozitatea cu care ei trateaza trezirea in familiile crestine si felul cum pun problema azi unii „guru” in „consiliere crestina”…va rog mult, nu mai uitati..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.