Lansare Chicago

Aseară, în mijlocul prietenilor din Chicago, într-o atmosferă decentă, fără surle și trîmbițe, așa cum merită Predica de pe Munte, pe holurile Logos Baptist Ministries, a fost lansată cartea Și voi care sînteți răi…. fiți desăvîrșiți ca Tatăl. Pixul mergea la urările de bine, întotdeauna se înțepenea la semnătură.


Mulțumiri tuturor celor care au sprijinit apariția cărții. Sper că fiecare și-a primit exemplarul comandat. Am înțeles că au fost și persoane care n-au ajuns la carte, vreo trei exemplare fiind marfă de contrabandă pe la ora 21.00 🙂 .

Pentru cei care doresc cartea, dar locuiesc în afara granițelor țării, Editura Risoprint poate face pachete de cîte 12-14 cărți, în funcție de comenzi, pentru a fi trimise către doritori.

Am înțeles că prietenii din Los Angeles, Sacramento, San Francisco și Portland ar dori să recurgă la această formă de expediție. Îi rog să ia legăura cu reprezentanții Risoprint pentru realizarea unor pachete care să scutească o mulțime de cheltuieli de transport care ar fi implicate în cazul unor expediții separate. La fel se poate proceda și pentru coasta de Est, Cleveland, Detroit, Chicago.

Dacă Delta ne-ar fi lăsat cu mai mult de un bagaj pe persoană, le-am fi adus noi cu mare bucurie la fiecare cîte un exemplar.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Cărţi de citit, Periegeza, Predica de pe Munte, serile Iris. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Lansare Chicago

 1. Cristi zice:

  FELICITARI si adu-mi si mie o copie! 🙂

 2. naomi zice:

  Este posibil sa nu va fie zruncinata mandria prin acest eveniment? Incerc sa ma pun in „situatia” dvs si simt ca nu-mi incap in piele. 🙂 Si poate e normal dupa atata munca!

  • Marius David zice:

   Stai linistita, Naomi, are Domnul alte cai de a ma smeri, daca cineva se infoaie la propria lansare de carte nu merita sa fi scris cartea respectiva, mai ales in jurul unui text precum nu va stringeti comori pe pamint, celebritatea, cv-urile, sint astfel de comori pe pamint.

   tocmai de aceea am ales sa fie foarte discret, intr-un cadru de biserica, in acelasi cadru in care s-au dezvoltat conferintele respective.

   • naomi zice:

    Asa este, numai ca …. eu eram curioasa, as fi vrut sa fiu o musca, sa stau ascunsa si sa va vad reactia, sa va simt emotiile; pentru ca precis ati avut emotii. 🙂 Eu nu as fi avut atata tarie, probabil de aceea nu mi dat sa pot scrie o carte; as fi dus o lupta, mama, mama!

 3. pety zice:

  @naomi
  Un lider de felul lui Marius are alte obiective. Ceva de genul: „Cum ajut oamenii sa se asemene cu Christos?” ori, mai concret „X are o atitudine de mandrie, care-i face rau; va trebuie sa gasim o solutie”.

  Titlul cartii este foarte interesant.

 4. frate marius:
  1. in primul rand, felicitari pentru carte.
  2. putin nu sunt de acord cu titlul. „fiti desavarsiti ca Tatal”, sunt constient ca niciodata nu voi fi desavarsit ca Tata, decat dupa moarte. pe pamant nu poti fi desavarsit, aici poti doar incerca sa fii cat mai desavarsit. probabil titlul e ca un fel de sfat, insa s-ar putea sa va fi gandit la altceva.

  • Marius David zice:

   Mituri,
   1. multumesc,
   2. titlul a fost ales asa tocmai pentru a sublinia ironia din intreaga predica, tocmai asta este ideea, ca nu vei putea performa neprihănirea, daca mi se permite sa spun asa, neprihănirea nu este ceva care se realizeaza urmind sfaturile unui fel de guru, ori esti neprihanit in mod desvarsit, ca TAtal, ori nu esti deloc, nu exista grade de comparatie pentru sfintenie, este o categorie absoluta,
   cind vei vedea cartea vei intelege si titlul.
   este format din doua citate care formeaza impreuna o posibila cheie hermeneutica
   la fel ca la Iacov…. desavirsiti, intregi si sa nu ducem lipsa de nimic… prin Înțelepciunea de sus, dar Înțelepciunea de sus este Însuși Cristos în contextul din Iacov.

 5. valentindedu zice:

  Imi pare bine sa aud de o noua lansare de carte a unui autor roman crestin. Felicitari! Spor si Succes!
  Sper să am ocazia să o citesc cât de curând!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.