„They lost” … un supravieţuitor al avortului cu soluţie salină: Gianna Jessen

Gianna Jessen a rămas cu o paralizie cerebrală după ce s-a născut la 7 luni în urma unei tentative nereuşite de avort salin. Deşi doctorii au spus că ea nu va putea niciodată merge, Gianna aleargă astăzi maraton pentru a strânge fonduri dedicate altor supravieţuitori ai avortului.

Gianna şi-a dedicat viaţa muzicii şi educării publicului asupra acestui flagel înspăimântător, avortul, care a făcut doar în SUA aproape 50 de milioane de victime. Urâtă, ameninţată cu moartea de feministe, Gianna obişnuieşte să spună: „Dacă avortul este dreptul femeii, atunci unde sunt drepturile mele de femeie?” O extraordinară pledoarie pentru viaţă!

Iată aici versiunea întreagă de pe VIMEO

şi versiunile Youtube

sursa TelltheTruthTV

Mulţumesc lui S.G. pentru sugestie.

Ce cuvinte puternice:

„Bărbaţi, fiţi bărbaţi…. m-am săturat şi sînt obosită să fac eu slujba voastră… ”

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biserica Baptista, Dezbatere, dulce Românie, Fabrica de barbati, Oameni, Perplexităţi, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la „They lost” … un supravieţuitor al avortului cu soluţie salină: Gianna Jessen

 1. bloggersnack zice:

  Fantastic, excelent discurs. Chiar asa, ce fel de barbati suntem? Obsedati de propria implinire, sau „obsedati” dupa gloria lui Dumnezeu?

 2. anonim zice:

  DOWNLOAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  David Kinsella – Killing girls – http://www.megaupload.com/?d=1CYG7T9V

  Documentar despre avorturi; nu unul obisnuit ci o prezentare dramatica, rece, obiectiva, dar care nu te lasa indiferent; absolut deloc!

 3. bolosin florin zice:

  Un copil caruia i-au murit parintii se numeste…,un copil orfan, un copil care a fost abandonat,parasit de parinti se numeste un copil abandonat,…dar cum putem numi un parinte care si-a omorat propiul copilul….,
  .
  Minciuna diavolului din zilele noastre este ca femeia este stapana sa faca ce vrea cu copilul din pantecele ei. Nimic mai fals si neadevarat diavolul este un mincinos .Dreptul asupra vietii si mortii il are doar Dumezeu. El este suveran , El ne-a creea si trebuie sa constientizam ca femeile sunt purtatoare de viata,ele nu au creeat viata ci Dumnezeu. Faptele noastre se vor intoarce impotriva capului nostru cum am facut asa ni se va face.
  Cu prietenie fratele vostru.

 4. bolosin florin zice:

  Este o tragedie ceea ce se intampla in zilele noastre, cand mama cu copilul, doi pacienti se duc la spital sanatosi, mama se intoarce acasa bolnava, iar copilul ramane la spital fiind omorat. Dumnezeu este cel care ne-a creat, suntem facuti dupa chipul si asemanarea Domnului, omul nu poate dispune nici de viata sa nici de-a altuia. Dumnezeu este autorul vietii , noi suntem chemati sa spunem Nu avortului si Da vietii.Mamele noastre ne-au dat sansa sa traim ,la randul nostru si noi suntem datori sa protejam viata copiiilor nostri.
  Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Baptista Sfanta Treime din Deva.

 5. bolosin florin zice:

  Dumnezeu da Har celor smeriti. Trebuie sa fim smeriti pentru a putea beneficia de Har din partea Domnului. Dumnezeu este Dragoste, suntem chemati sa fim Ambasadori ai Domnului Isus, credinta fara fapte este moarta, trebuie sa raspandim dragoste sa oferim noi crestinii dragoste acelora care nu au posibilitatea sa aibe o mama sau tata pentru ca au fost parasiti,abandonati de propii parinti. Mai mult decat hrana si imbracaminte acesti copii au nevoie de iubirea noastra. Isaia 58.7 si 10.
  Trebuie sa fim eu si tu, a 5-a Evanghelie, pe care cu certitudine oamenii o vor citi mai bine decat ne putem imagina, trebuie sa fim epistole vii, sa dam ceea ce avem in inima noastra, Dragoste.Dumnezeu sa fie cu noi pentru a-L putea onora cu trairea de fiecare zi.
  Florin Bolosin – robul Domnului Isus.

 6. bolosin florin zice:

  Viata copiiilor nostrii trebuie aparata, trebuie protejata, trebuie pazita cu sfintenie, orie Avort inseamna crima impotriva umanitatii, orice avort inseamna blasfemie la adresa lui Dumnezeu, o lupta demonica impotriva lui Dumnezeu, si cu darul Vietii pe care El ni-l da. Avortu este un act de violenta impotriva copiiilor nostrii. Avortul este uciderea copilului tau, el are dreptul ca si tine, la Viata si la Dragoste. Asuma-ti responsabilitatea. Apara Viata copiluli tau si roagate Domnului, pentru mantuirea lui.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze.
  Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva.

 7. bolosin florin zice:

  Nimeni nu poate avea dreptul de a alege si a decide pentru altul. Copilul este o alta persoana decat mama, cu drepturi distincte. Niciodata nu va fi altfel, indiferent cat ar incerca unii sa afirme contrariul sau sa ideologizeze adevarul.

 8. Pingback: În 24 martie marşuri pentru viaţă (avortul) | Marius Cruceru

 9. Pingback: Ora pămîntului, cuvîntul zilei, visul copilăriei, they lost, cotagiul « La patratosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.