La cules de lavandă …

Natalia iubește lavanda. Noah s-a molipsit! M-a întrebat astăzi, deși era clar programul: ”Tati, sigur, nu-i așa, mergem la ferma de lavandă?”. M-a întrebat de vreo cinci ori în timp ce eram în drum deja spre fermă.

L-am tot asigurat că acolo mergem și va avea ocazia să culeagă singur lavandă și afine. Afinele nu l-au prea prins, dar a iubit aplecarea spre cele două specii de lavandă pe care le cultivă prietenul Nick Toth la ferma lui.

Este o specie de lavandă de un violet intens, acea specie pe care o căutam pentru un proiect al Nataliei. Cealaltă specie este pentru cosmetică, mult mai uleioasă.

Telefonul trădează culorile, sînt mult mai frumoase în realitate.

Am fost la limită cu acțiunea. A venit apoi furtuna, o furtună din aceea cum îmi place mie, cu tunete, fulgere și vînt, cu nor adevărat, cu furie și spume. Temperatura a coborît de la 28 de grade la 15 în numai o oră. Una dintre plăcerile mele este să trăiesc furtuni ca acestea în mașină, să aud cum bate ploaia pe capotă, cum vîntul bălăngăne mașina.

Noah a plecat fericit de acolo. Un lucru este sigur: din toamnă Natalia va planta lavandă! 🙂

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Amintiri, homeschooling, Meşteşugăreşti, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la La cules de lavandă …

  1. DIIA ANA zice:

    Dumnezeu sa va binecuvinteze pe dv si intreaga famile. Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si putere in slujire… Va urmaresc predicile ce apar pe youtube si simt caci Dumnezeu imi transmite cate ceva de fiecare data….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.