Disclaimer: Acest articol poate fi interpretat ca reclamă pe față. Asta și este!
Am fost săptămîna trecută la Piața 9. Am avut o supriză foarte plăcută.
Stilul și atmosfera? Am recunoscut imediat amprenta lui Cosmin Todor. Atmosfera este plăcută, civilizată, ”vestică”. Personalul este amabil, încă ezitant, dar foarte bine intenționat. Ambientul este tentant pentru zăbavă la discuții și lecturi.
Servirea? Nu stai la rînd, au buzz-erele alea (bună idee!), care îți bîzîie pe masă cînd mîncarea este gata. Între timp poți discuta, îți iei apa cu lămîie și cu mentă gratuit de pe mesele care intermediază spațiul dintre clienți și masa de comandă … La final, tăvile sînt ridicate de personal, te simți un pic prea alintat, după părerea mea …
Mîncarea? Ce am mîncat pînă acum este foarte gustos și la un preț decent. Ideea de a macera carnea 21 de zile, carne de diferite proveniențe, carne de cea mai bună calitate, este un împrumut bun în cultura gastronomică publică din țara noastră. Eh, cu timpul poate că și românii vor învăța să mănînce carnea de vită medium-rare. Numai eu și fiul meu am comandat-o așa în acea după-amiază, după spusele gazdei … 🙂 Ce mai? Localul reprezintă o benefică și necesară concurență pentru celelalte localuri de același stil din oraș. Dacă nu aveți chef să mîncați acolo, puteți comanda produse din carne de vită și nu numai, gata pentru grătarul sau cuptorul vostru de acasă.
Viitorul? Dacă o țin tot așa, acești copii nu vor mai reuși cu servirea. Vinerea seara și sîmbetele vor fi copleșitoare.
Le prevăd un viitor foarte … aglomerat … ceea ce este foarte bine pentru un asemenea local.
Sper să își păstreze standardele de calitate și să își multiplice locațiile.
Pînă atunci? Succes! și vouă, dragi prieteni, poftă bună!
Un răspuns la Am fost la Piața 9 (R)