John MacArthur despre „evanghelia” lui Joel Osteen

Seamănă cumva cu ceva cunoscut?

„Imaginează-ţi, pronunţă cu voce tare, trebuie să fii sănătos, bogat… acesta este planul lui Dumnezeu pentru tine”…. seamănă cu Pastor Chris şi străjereala lor, nu-i aşa?

 

via pastornet

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biserica Baptista, Pt. studenţii mei, Pătrăţoşenii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la John MacArthur despre „evanghelia” lui Joel Osteen

 1. ionut zice:

  Vorba lui Steinhardt si prostia este un pacat. Din pacate mult prea multi sufera de el.

 2. gh.iulian(l'exateo) zice:

  mie toate teoriile astea(erezii grave total pe linga crestinism-dar pe langa,deci daca nu esti „ancorat”ti se poate parea ca” e de pe acolo”) imi suna foarte mult a cabala(daca eu fac niste chestii ,atunci Dumnezeu e OBLIGAT sa faca niste alte chestii in beneficiul meu),sau mai simplu e de fapt si de drept vechea ispita:”…si veti fi ca niste Dumnezei..”

 3. dani zice:

  Cu siguranta evanghelia lui Joel Osteen este… a lui Joel Osteen.
  Dar totusi cred ca daca fiecare predica a fratelui MacArthur are subiecte asemanatoare cu acesta as rezista vreo 2-3 duminici dar apoi ar incepe sa ma usture la intre urechi.
  Nu cred ca biserica are nevoie de asemenea discursuri atata timp cat Hristos este predicat si practicat prin Duhul.
  Ce ma tem este sa nu aiba un alt efect asupra bisericii si anume sa nu nasca un fel de sentiment de superioritate ( ex. doar noi avem teologia corecta) care este la fel de firesc (dracesc) ca si evanghelia dupa J.O.
  Crescand in biserica baptista, desi nimeni nu a impus intentionat o astfel de gandire totusi in mine ( si cred ca nu sunt singur) sa nascut acest sentiment ca noi (baptistii) am fi favoritii Domnului. Stiam ca penticostalii si crestinii dupa evanghelie sunt OK ( dar isi au hibele lor). Dar noi… noi baptistii…oaw.
  Si sper ca acest sentiment de superioritate sa nu fi fost singurul rezultat al demersului unora dintre noi de a contracara miscarea carismatica, strajerimea, emergentii etc. Biserica lui Hristos cred ca este formata din indivizi nu din grupari, miscari, denominatiuni etc.
  Astfel indiferent de acoperisul denominational sub care ne petrecem zilele stiu ca Duhul lui Hristos este cababil sa nasca inchinatori si laudatori in Duh si in Adevar.
  Si daca alegerea Celui ce poate sa arune in gheena este sa astepte ca nu cumva smulgand neghina sa smulga si graul cine am fi noi sa facem altfel. Parerea mea. 🙂

 4. ironwork76 zice:

  Strajerii promoveaza „evanghelia prosperitatii”?

 5. diletantu’ zice:

  Albumul lui Michael W. Smith, din 2008, „A New Hallelujah”, a fost înregistrat live în biserica lui Joel Osteen, „Lakewood Church”. Ăsta e un subiect care ar putea face o discuție interesantă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.