Dacă Adrian Severin spune, atunci Dominique Strauss-Kahn e vinovat…

Adrian Severin (domnul?) face o gafă, a cîta oare, de necrezut. Se aşează singur într-un context aiuritor. În primul rînd se compară şi îşi înghesuie în aceeaşi frază numele dînsului cu numele DSK-ului. În al doilea rînd pune alături micuţele sale lăcomii care îi vor fi distrus carieruţa de Balcani cu porcăria (să vedem ce spune justiţia totuşi) pe care ar fi făcut-o DSK-ul, porcărie care deja ameninţă soarta Greciei.

(A propos, ceilalţi doi şi-au dat demisia, Adrian Severin, nu!)

Europarlamentarul Adrian Severin a declarat, luni, pentru Mediafax, dupa audierea in Comisia JURI, ca doreste clarificarea cazului sau, acuzand „manevre absolut asemanatoare si de inscenari absolut din aceeasi familie” ca in cazul lui Dominique Strauss-Kahn. Severin a fost audiat, luni, in Comisia JURI din PE, care dezbate ridicarea imunitatii sale.

Pe lîngă pierderea simţului măsurii, Adrian Severin dovedeşte şi că poate trage confuzii mai repede decît orice justiţie din lume. El a hotărît: DSK este la fel de nevinovat ca şi dînsul. Bun, atunci noi spunem: probabil că Adrian Severin poate fi la fel de vinovat ca DSK. Nu?

A menţionat cineva cuvîntul înscenare? Da, de mai multe ori, dar Adrian Severin îl vîntură acum din nou şi în dreptul lui şi în dreptul DSK-ului.

Oare cum pot fi convinşi politicienii români de adevărul proverbului „gura bate cariera” sau celălalt, „tăcerea e de aur” sau că „porcul care tace în păpuşoi rămîne viu” şi altele ca acestea.

Adrian Severin nu cred că înţelege implicaţiile unei eventuale acuzări cu fapte şi probe a fostului şef FMI. Dacă cei doi se aşează pe acelaşi taler, atunci putem să-i scufundăm împreună?

Probabil că această lecţie ar trebui învăţată şi de către cei care s-au apucat de politică eclesială sau de cei care nu s-au lăsat.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în dulce Românie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Dacă Adrian Severin spune, atunci Dominique Strauss-Kahn e vinovat…

  1. Marinel zice:

    Despre Dominique Strauss-Kahn am auzit la ştiri… Despre Severin… parcă era ceva acum mulţi ani legat de compoziţia apei… sau nu era şi el pe acolo? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.