Discursul de perdant al lui Băsescu: „un fleac, M-AU ciuruit!”

Tocmai am aflat că PSD-ul contestă alegerile. Era de aşteptat. Aşa ar fi făcut şi PDL-ul, după părerea mea. La scorul acesta strîns ar fi contestat şi ei alegerile.

Normal!

De fapt toată povestea asta cu fraudarea alegerilor este o chestiune care ne urmăreşte dinainte de paşopt încoace. La alegerile din 1927 au fost acelaşi fel de acuze, din cîte am înţeles.

Ce este totuşi cu acest: „UN FLEAC, I-AM CIURUIT!” atît de reluat de televiziuni.

A se nota totuşi că este luat dintr-o parcare, nu este declaraţie „de balcon”, ca să îl compar cu discursul domnului Geoană. Este o chestie de umor jucăuş, stilul băsescian, nicicum nu i se poate da importanţa declaraţiilor făcute de domnul Geoană la discursul de cîştigător.

Cred că Traian Băsescu avea deja pregătit un discurs de perdant, era din filmul ăla cu Sergiu Nicolaescu, nu-mi amintesc titlul, dar îmi amintesc replica „marelui regizor-actor-scenarist” psdist.

După ce a început să-i răsară soarele pe uliţă, Traian Băsescu şi-a modificat discursul: I-AM ciururuit.

Bun, şi dacă este aşa, domnu Băsescu, pe cine aţi ciuruit?

Familia Geoană? Chiar îmi este milă de bieţii copii. Au vîrsta fiicei mele mai mari. Cred că li s-a scîrbit de politică pentru totdeauna.

Pe ceilalţi români? Cealaltă Românie? Pe PSDişti, pe moguli? Pe Antonescu? Pe cine?

Despre fraudarea alegerilor? Să fim serioşi!

Ieri am primit sms: Votaţi Mircea Geoană, se semna Bursaşiu David Arghir, apoi sîmbătă am primit în poştă, în contra legii electorale, o scrisoare de la Antonescu.

Singur că au fost activişti entuziaşti prin secţii, că nici PSDiştii nu s-au comportat ca nişte fecioare, toţi vor fi făcut turism electoral, condiţionări ale votului, dar au fost atît de puţine, comparativ cu celelalte alegeri, care au fost recunoscute totuşi de PSDişti, încît le va fi greu de demonstrat că a fost o fraudă masivă de cîteva zeci de mii de voturi.

Totuşi sînt foarte curios cum va ieşi.

Oricum nu cred că Băsescu va avea un mandat de 5 ani. Cîteva săptămîni, luni, tre ani… poate. N-are cum preşedinţi în actualul context, dacă nu se domesticeşte alianţa împotriva lui, aşa că este bine să îşi mai păstreze totuşi un discurs de ciuruit:

Un fleac, domle, M-au ciuruit!

PS: Cine-i Lăscărică?

PPS:

Iată că s-au dat rezultatele finale. Băsescu a cîştigat (cum a cîştigat? de fapt s-au pierdut) „la mustaţă”, cum se spune, „la fotografie”, cum se spune în sport.
Puţin, dacă ne gîndim la felul în care au decurs lucrurile în general, mult, dacă ne gîndim la COALIŢIA împotriva lui.
Ce ne mai aşteaptă? Nu ştiu de ce, în felul în care curg lucrurile îmi trec şi cele mai stupide scenarii prin cap. Poate că sînt influenţat de titlu, dar aşa cum Antonescu anunţa posibil război civil, mă tem că scenariul unui asasinat la propriu nu este de neluat în calcul la miza şi la calculele care se fac.

Ce ar trebui să facă domnul Mircea Geoană acum? Să spună „Un fleac, m-a ciuruit” şi să dea telefonul ăla de boier la spirit lui Băsescu şi să îl felicite. Johannis în locul lui ar fi făcut-o!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Analize, dulce Românie, Perplexităţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

67 de răspunsuri la Discursul de perdant al lui Băsescu: „un fleac, M-AU ciuruit!”

 1. George zice:

  da, aţi avut dreptate, amestecul roşu cu galben a dat portocaliu. totuşi cred că este o exagerare cu pregătirile de asasinat. vom vedea daca aveţi aceleaşi intuiţii ca pana acum.

  • Marius David zice:

   Domnu George, noi avem mai multe de discutat.

   Da, recunosc, sînt bun la blogging, ce să fac?

   noi avem de discutat cîteva lucruri pe cdare le-aţi făcut în acest week-end, afirmaţii şi comentarii pentru care regret că v-am dat drumul la liber la comentarii.

   Păcat!

  • Moromete zice:

   George, m-am gandit si eu l-a asasinate, nu doar odata si nu l-a unul. Nu am primit descoperiri Dumnezeiesti, nu prooroci. Dar din cate cunosc eu Biblia si tara mea pot sa spun, mai degraba, ca asa cum pe Ceausescu l-a prins anul 1990 in Romania asa o sa-l prinda pe iliescu 2010.
   E si ceva legat de cei 20 ani brucanici, anumite aranjamente sunt planuite cu mult inainte. Planuite chiar de catre oameni, nu doar Dumnezeu face planuri.

   Si o sa se ocupe de aceste lucruri chiar ai lui, copiii si fratii lui de partid. Aici e mafie, si se rezolva ca atare.

   • Marius David zice:

    daca s-a găsit un nebun să îi arunce cu cernală lui Cosntantinescu în faţă, la băile de mulţime pe car ele face Băsescu şi la pasiunile care ne bîntuie… ehehe.

   • Moromete zice:

    PS: am uitat sa precizez ceva important: cred ca iliescu o incurca oricum, fie ca iesea Geoana, fie ca a iesit Base sau in oricare alta varianta, scenariu.
    Deja inca de acum 2 sapt, dupa primul tur, iliescu avea fata si capul umflate, cred ca si de aceea purta sapca, palaria. Lucrul acesta a fost observat de mai multe cunostinte.
    Daca la unii li se face mila de Geoana, mie mi se face de iliescu, pt ca l-am vrea judecat. Pacat ca e batran, oricum pe duca, si macar ar putea sa ne ajute cu tot ce stie, sa spuna, sa marturiseasca odata, acuma pana nu trece anu.
    Caci si la propriu si la figurat:
    Semne bune anu- aduce
    Pentru PSD, o cruce.

  • Marius David zice:

   George, am spus că mi-a trecut prin cap, nu sînt profet.

 2. m1ha1 zice:

  domnul Geoana a demonstrat ce poate !

  nu va iesi sa-si declare infrangerea. nu dupa ce a saltat ca un copil aseara. Si nici ceilalti, doar sunt romani. Nastase & Iliescu si astazi spun ca au fraudat si data trecuta 😉

  Prea multi oameni competenti in hora lui Basescu si prea multe nume controversate in alianta pesedista.

  ma bucur pentru libertatea din urmatorii ani.

 3. noble zice:

  „””Familia Geoană? Chiar îmi este milă de bieţii copii. Au vîrsta fiicei mele mai mari. Cred că li s-a scîrbit de politică pentru totdeauna.”””

  de ce sa li se fi scarbit de politica? doar pentru ca tatal lor a pierdut alegerile? chiar si asa, urmand acelasi fir pueril-sentimentalist, familiei domnului basescu nu i s-a scarbit de politica aseara cand domnul Geoana s-a lasat uns presedinte de catre sondajele de opinie? nu am remarcat sa deplangeti soarta „bietei familii” Basescu..

  • Marius David zice:

   Nu, nu am aceeaşi compasiune faţă de Ioana şi faţă de Eba, sînt mai trecute prin viaţă, iar doamna Maria este făcută din alt material, după cum s-a văzut, decît doamna Mihaela care a plîns ieri în descărcare emoţională la anunţarea alegerilor.
   Azi plînge altfel, după atîtea necazuri pe care le-au adus campania.

   Poate că îmi vine natural să ţin cu cel învins acum, reflexe de pastor… nu ştiu. Dar realmente de Eba nu mi-a fost aşa de milă ca de copiii lui Geoană.

   Eba are în compensaţie parlamentariatul european, care nu-i face cinste şi care nu ne face cinste.

   Cel maibine îi stă în Bambus sau cum se cheamă clubul ăla…

   • Ioana zice:

    Desi am votat cu Basescu, aici sunt de acord intru totul!

   • noble zice:

    tot nu m-ati convins de impartialitatea dvs.
    (de fapt, nu stiu daca ati proclamat-o, nu v-am urmarit constant blogul). insa, vizavi de reflexele de pastor, asta-noapte invinsul era domnul Basescu si nu v-am vazut alinandu-l. asadar, raman la ideea mea.

    • Marius David zice:

     Stimate Noble,
     1. nu mi-am declarat imparţialitatea. Mi-am declarat confuzia şi greaţa. Atît.
     Nu sînt arbitru, sînt votant. Am votat cu un sentiment greu, ştiind că nu votez un Mesiah pentru ţară, ci un amărît de om cu foarte multe probleme.
     Chiar nu am avut prea mare milă pentru Băsescu pentru că este un tip tare, putea să suporte mult mai bine înfrîngerea asta decît Mircea Geoană, care o va digera greu, mai ales după ce a visat frumos o noapte. Cu atît mai greu.
     Băsescu a trecut de la coşmar la vis, Geoană .. invers.

     Apoi… duminica seara nu prea scriu. Am urmărit comentariile de aici, dar mai mult m-au supărat comentariile lui George şi alte cîteva intervenţii ale unora care au rămas la spam, pentru care am luat vitamina C de la farmacia lui Gould.

     • adrian zice:

      Si pe mine m-au suparat acele comentarii.
      Desi, ca sa fiu corect, trebuie sa recunosc ca, indirect, domnul respectiv m-a si complimentat. E un compliment pentru mine ca cineva sa creada ca ceea ce comentez eu pare scris de Marius Cruceru. 🙂
      Bine ar fi sa te poti dedubla. Ti-am inchiria „dublura” pentru Ploiesti. 🙂

      Eu am luat vitamina C de la farmacia Shakespeare (sucursala Macbeth). Ocazie, cu care mi-am adus aminte ca toti oamenii, nu numai Iago, prin natura lor, „nu sunt ce sunt”. De aceea avem nevoie de Unicul care poate spune „Eu sunt Cel ce sunt”.

   • xfinger zice:

    Apreciez exercitiul ludic, dar de la empaticul pastoral de aici:

    Poate că îmi vine natural să ţin cu cel învins acum, reflexe de pastor… nu ştiu.

    la eticheta dura de aici:

    Cel mai bine îi stă în Bambus sau cum se cheamă clubul ăla…
    ––
    este o limita pe care n-ar trebui sa o treceti tocmai pentru ca din reflex pastoral ati putea vedea ca mai bine (ii) sta in parlament decit intr-un anume club, cel putin pentru ca sansele ei de schimbare s-ar ridica de la nivelul ‘disperat’ la cel de ‘sperat’.

    Evident, propozitia respectiva nu imprumuta cheia ‘pastorala’ a contextului, dar tot nu-i gasesc justificare in ‘anorexia’ alegerilor.
    Si poate ca, daca lucrurile ar fi judecate dintr-o alta perspectiva, adevaratul ‘invins’ pt exercitarea reflexelor pastorale dintre Eba si copiii lui Geoana, este Eba; iar dintre Geoana si Eba, este Geoana – ambii nu s-au bucurat in ultima perioada de favorurile doamnei ‘intelepciune’, dar la cel invins lipsa e in stadiul cronic iar la Eba acut, cu mari sanse de cronicizare pentru urmatorul cincinal.

    • Marius David zice:

     draga Xfinger,
     am spus ce am simtit, nu ce ar fi trebuit sa simt.
     nu ma refeream la Eba in urmatorul fel:acolo ii este locul, acolo trebuie sa stea…., ci, in conformitate cu apucaturile dinsei si gramatica dinsei si preaocuparile dinsei… in acel peisaj se potriveste cel mai bine, asa cum o Dacia 1100 nu se potrieste alaturi de o masina de formula 1.
     pe de alta parte este ideea compensatiei. Eba a fost alintata destul in acesti ani. FAmilia Geoana abia astepta sa ajunga la salamior.
     Mi-e mila de ei mai mult, cam asta-i.
     Eba n-a trecut prin tranzitia VIS-cosmar, precum copiii lui Geoana.
     mai este un aspect. Ma identific mai mult cu Mircea G. decit cu Basescu pentru ca ai mei copii sint mai apropiati de virsta Anei Maria si Alex.
     unde le sta cel mai bine tuturor… in Biserica, este realist sa ma gindesc asa? De rugat m-am rugat cel putin o data pentru toti.
     Mi s-a rupt inima cind Ioana B. a divortat de cel de la Proconsul…
     frumos jocul de cuvinte … disperat … sperat… dar Eba oricit ar sta in parlament n-are cum sa se schimbe in parlamentarita, politchia nu se ia prin contaminare ca gripa. Se pare ca nici genetica n-a ajutat-o.
     Bine era sa isi urmeze mama drept model.

     Da, de acord cu precizarile din final… Doamna Sofia nu i-a vizitat in ultimul timp pe niciunul.

  • Marius David zice:

   am răspuns deja la asta.

 4. adrian zice:

  Declaratie V. Ponta: „Inseamna ca sistemul lor a functionat MAI BINE!” Gura mincinosului adevar graieste!
  Ponta era suparat ca „sistemul” psd-ist nu a functionat la fel de bine… 🙂

  • Marius David zice:

   Întrebarea reporteriţei a fost de nota 10 plu… înseamnă că şi dvs. aveţi un sistem propriu?

   Ponta: aţi pus o întrebare care vă face cinste!!!1

   Corect!

   • adrian zice:

    Cred ca iti dai seama ca „tanara speranta” Ponta este un viitor candidat pentru functia de presedinte/prim ministru.
    Viitor de aur (calp) tara noastra are…

    • Marius David zice:

     Domnul Ponta este un om foarte capabil, de asta este scos pe sticlă.
     este un avocat strălucit.
     Am fost surprins de cît este de înalt în realitate.
     La fel ca şi domnu Geoană. Este foarte înalt.

     Constatare de om mic de statură 🙂

     • adrian zice:

      M-am cam saturat de multi dintre acesti oameni capabili si straluciti.
      Avocat stralucit inseamna de multe ori si avocat cu putere de influenta dincolo de sala de sedinte…
      O fi, nu zic nu. Ambele tabere ies pe „piata” cu somitati, cu experti… Nu vad insa mai deloc aceste competente valorificate in evolutia trebilor interne alte tarii.

  • Ioana zice:

   Aceasta cred ca ar trebui sa fie declaratia zilei! Apasat de tristete si ingrijorare, V. Ponta a uitat sa se controleze, cu toata pregatirea sa de procuror la care face referire in toate aparitiile tv. Iar reactia la intrebarea reporteritei a fost si mai si! Cred ca il va sanctiona partidul pentru aceasta gafa…

 5. Conteaza? zice:

  Cand castigi asa…”la mustata” mi se pare aiurea sa afirmi ca a fost „un fleac”. Dar asta e…mereu i-a placut sa provoace domnului Basescu.

  • Marius David zice:

   Corect, asta spuneam, era discursul de perdant şi nu s-a abţinut să nu-l spună într-o altă cheie.

   • Comment zice:

    La mustata? Nici vorba.

    Dupa parerea mea Geoana a avut un esec total. Moguli + Presa + Murdarie + Aliante + etc < Basescu + etc.

    • Marius David zice:

     Corect, a pierdut cu mult mai mutl din punct de vedere moral.

     Dacă mi-am dorit aseară să se schimbe scorul pînă azi dimineaţă a fost din două motive:
     1. suberbia PSDiştilor, care merita o scatoalcă din asta. Tortul şi şampania.
     2. mi-am dorit să cîştige Băsescu în primul rînd pentru a demonstra cineva în ţara asta că se poate, poţi învinge o alianţă din asta monstruoasă.
     3. Mi-am dorit să învingă Băsescu mai mult după Timişoara, mînjirea Timişoarei a meritat schimbarea de scor de aseară.
     4. şi mi-am dorit ca groparul băsescu să mai trimită din nou pe centură încă o dată pe cei ca Năstase, Iliescu, Becali,
     5. Mi-am dorit să se schimbe scorul cînd l-am văzut celebrînd pe Vadim cu procesele verbale de la Monet în mînă, „de acolo de unde învaţă fetiţa lui cea mai micuţă”
     ştiu că nu va fi cald şi bine,
     Guvernul următor va cădea în 6 luni, îi va mătura ţara.
     N-au nicio şansă.
     Băsescu nu are cum termina mandatul în aceste condiţii.

    • Conteaza? zice:

     Ma refer la scor! Care – cum l-a obtinut e discutabil, la ambii! Nu e Basescu mai alb doar pt ca „portocaliu” e mai deschis decat „rosu”, nu va iluzionati! „Flota” il asteapta. Nu ma mandresc nici cu Geoana, dar sa nu il facem pe domnul Basescu ingeras. Nici unul nu suntem, in cele din urma ;).

     • Marius David zice:

      am spus deseori: aş fi luat o parte din Geoană, aş fi amestecat-o cu Băsescu şi i-aş fi pus ochii lui Antonescu, aş fi amestecat bine cu o foarte mare porţie din REgele Mihai I şi cu o consistentă parte din Johannis şi ar fi ieşit un preşedinte perfect.

 6. Andrei zice:

  Din pacate si eu am primit un SMS de la aceasi persoana. Mai mult cred ca ambitiile PSD-istilor vor face ca noi sa mai suferim o perioada. Nu cred ca vom avea un guvern anul acesta, daca nu se schimba cumva PNL-ul, numai ca ei au un fix, de a avea un premier, ceea ce cred ca nu-l vor avea. Declaratia lui Traian Basescu cred ca este exagerata, dar intr-un fel exprima starea perdantilor, si aici ma refer la cei care stau in spatele lui M.G.
  Traian Basescu nu ava avea viata usoara nici cu televiziunile care l-au „prezentat” atat de pozitiv in ultima vreme.
  Faptul ca l-am votat pe Basescu ne-am asumat un risc, dar nici nu doream sa-i vedem pe PSD-isti la putere ( poate ca era mai stabil, dar nu stiu daca era mai bine).

 7. NicuMeister zice:

  Da, mi-a plăcut dezvoltarea făcută pe marginea expresiei deja celebre a cinematografiei româneşti, şi iată acum împrumutată şi în politică: „un fleac m-au ciuruit”.
  Cred că recunoaşterea înfrângerii de care vorbea atât de detaşat dl. Geoană aseară, referindu-se la candidatul său, acum s-a topit ca o lumânare la flacăra realităţii de astăzi.Trebuie să fi un om puternic să recunoşti înfrângerea, după ce ai ţopăit fericit că eşti un câştigător!
  Dacă vreţi să vedeţi un portret de elector sibian, accesaţi: http://meisternik.wordpress.com/2009/12/07/portret-de-elector/

 8. mitica zice:

  de la Biblia frumoasa pe care a primit si despre care a spus ca o va pastra [as fi vrut sa spuna ca o va citi ] ..a ajuns sa tina in mana icoana cu sf. Nicolaie…apoi salt in sus de cateva ori si ..de atunci tot mai jos…
  Jalnic -…
  Nu cred ca mi-as dori sa simt ce simte el acum .
  ,,si totusi ,cine se inalta va fi smerit [umilit]”
  Domnul sa-si faca mila cu tara noastra si cu natiunea ns.

 9. dorin zice:

  SI CU ASTA CE-AM FACUT?
  1939 (Constantin Tanase)
  Ne-am trezit din hibernare
  Si-am strigat cit am putut:
  – Sus Cutare!
  – Jos Cutare!?
  Si cu asta ce-am facut?
  Am dorit, cu mic, cu mare,
  Si-am luptat, cum am stiut,
  S-avem noua guvernare?
  Si cu asta ce-am facut?
  Ca mai bine sa ne fie,
  Ne-a crescut salariul brut,
  Dar traim in saracie
  Si cu asta ce-am facut?
  Ia coruptia amploare,
  Cum nicicind nu s-a vazut,
  Scoatem totul la vinzare?
  Si cu asta ce-am facut?
  Pentru-a cistiga o piine,
  Multi o iau de la-nceput,
  Ratacesc prin tari straine !
  Si cu asta ce-am facut?
  Traversam ani grei cu crize,
  Leul iar a decazut,
  Cresc intruna taxe-accize?
  Si cu asta ce-am facut?
  Totul este ca-nainte,
  De belele n-am trecut,
  Se trag sforile, se minte
  Si cu asta ce-am facut?
  Se urzesc pe-ascuns vendete,
  Cum nicicind nu s-a vazut,
  Tara-i plina de vedete
  Si cu asta ce-am facut?
  Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
  E sloganul cunoscut;
  Iarasi am votat ca prostii.
  Si cu asta ce-am facut?

  Parca-r fi scris-o azi, dupa 70 de ani!
  Sau cum zicea un prieten: in zilele noastre nu mai sunt prosti, sunt numai smecheri, ca dac-ar fi prosti ar muri de foame.

 10. ioan zice:

  ?I?I?I,!!!! Ma tot intreb si ma mir…

 11. Pingback: Cine spunea că românii nu sînt interesaţi de politică? « Marius Cruceru

 12. elisa zice:

  Totusi ura cu care acest domn elegant Geoana s-a exprimat la Suceava,dupa ce oamenii i-au pus tot felul de intrebari,numindu-i „nemernicii dr..”….
  daca ar fi fost dat la „Irealitatea tv” tot atata timp cat a fost dat filmuletul cu Basescu…m-as mira sa fi fost tot atat de”rosie” Moldova.
  Pe mine m-a urmarit aroganta aceea si timbrul vocii,rautatea cu care a facut-o,nu era un fapt minor,venea din inima pe care mie mi se pare ca nu o poarta la el.Daca in plina campanie cand urmaresti un interes esti atat de dur,apoi dupa aceea,nu cred ca se compara cu Basescu in ceea ce priveste sentimentele umane.Cat de usor s-a trecut asta cu vederea,doar odata a amintit la Realitatea reporterul .Ma mir ca-l numiti elegant.Nici in confruntarea cu Basescu nu a fost elegant,intrerupea si vorbea intr-una peste contracandidat,asta numai eleganta nu e.

 13. ela zice:

  imi pare rau, dar nu va impartasesc ideile cu privire la asa-zisa glumita a lui basescu. din pacate pe zi ce trece am senzatia ca in romania pentru a reusi ai nevoie de doar doua lucruri: tupeu si nesimtire. acestea au fost atuurile lui basescu si cu asta a castigat. pot sa afirm fara ezitare ca imi este rusine ca avem si vom avea un asemenea presedinte. in momentul cand a injurat acea ziarista, oricat de antipatica i-ar fi fost ar fi trebuit sa-si dea demisia. oare obama, fisher, sarkozi isi permit sa injure si sa jigneasca?

  • Marius David zice:

   Ela, da, Basescu are tupeu și multa nesimțire cîteodata, tomcai de asta este bun pentru P.I.V.V.V. PATRICIU, VÎNTU, VOICULESCU, VANGHELIE.
   draga Ela, n-am votat nici președintele Academiei, nici președintele Cultului Bapstist…
   eu nu l-am votat pe Băsescu pentru mine, că-l votam pe Funeriu…
   l-am votat pentru EI, PENTRU ĂIA.
   Sarkozi s-a dus beat la microfon, a mai facut si altel.
   Basescu nu/mi place, repet!
   dar imi place că-i bun pentru ĂIA!!!!

   • ela zice:

    este dreptul dvs. sa votati cu cine doriti.
    chestia cu moguli sunt doar niste clisee. se bazeaza doar pe niste studii sociologice. s-a interesat ce i-ar putea creste cota: oamenii bogati, coruptia etc., dar nu face nimic pentru a le elimina.
    nici o reforma nu poarta semnatura lui.
    este o nulitate de politician si pe deasupra fara cei sapte ani de acasa.

    • Marius David zice:

     draga Ela, vizita din cauza careia a pierdut alegerile Geoana a demonstrat tocmai opusul, ca mogulii nu-s doar povesti.
     as mai medita la fraza: o nulitate ca politician, pina acum a demonstrat ca are intuitie politica excelenta.
     repet: nu-mi place Basescu ca stil, ca persoana, asa cum nu -mi placea nici domnul Iliescu, dar trebuie sa le recunosc ambilor intuitia politica

     • Marius David zice:

      Cosmin! Esti banat! Vezi că am adăugat cîte ceva la Rînduiri! Revii numai după scuze pentru jigniri. Pînă acum n-am cerut astfel de chestiuni, dar … să începem să trăim în normalitate totuşi.
      Deci… scuze şi ţi se ridică spamarea.
      Nu? Sănătate şi noroc!

 14. Daniel zice:

  nu am stat sa citesc tot, dar vazut acest fragment de nenumerate ori la tv, totusi am fost curios sa vad cum a fost, si din cate am vazut, ziaristii vorbeau cu dl. Basescu despre „moguli” si atunci a zis dl. Basescu ca „ï-am ciuruit”… si era ideea ca pe acei moguli nu pe cei care au ales psd…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.