Apel la misiune – Slasoma

Iubiti frati,
Nu stiu in ce masura a ajuns in biserica dvs. informatia cu privire la Proiectul de misiune de la Slasoma, in cazul in care nu s-a „ratacit” la diverse structuri birocratice, desi a fost elaborat de UBBR. Am constatat din surse directe, pe care nu vreau sa le nominalizez (biserici slujite/conduse de importanti lideri la nivel de Uniune, comunitati, cercuri pastorale), ca fff putine biserici au fost informate si am serioase indoieli ca spiritul si responsabilitatea misionara este cultivata in adunarile noastre. Ce pretentii sa avem la biserici care au posibilitati cu mult mai reduse de a primi o informatie in timp util.
Ideea este urmatoarea: daca fiecare credincios care foloseste traducerea D. Cornilescu ca hrana pentru cresterea lui spirituala sau in predicare, ar dona cel putin 1 RON (desi datoria morala este cu mult mai mare), suma adunata pentru satul in care s-a nascut acest mare om al lui Dumnezeu, de o smerenie rar intalnita ar fi fost cu mult mai mare decat cea care s-a adunat pana acum (pur si simplu este jenant s-o precizez pentru un proiect care s-a dorit „national”).
Faptul ca suntem conlucratori cu Dumnezeu este o onoare si o responsabilitate, un har nemeritat. Sper ca informatia sa ajunga mult mai repede de la om la om, in cat mai multe biserici, motiv pentru care va rog sa transmiteti si altor persoane care le cunoasteti pentru a disemina acest proiect cat mai bine posibil.
Cu dragoste frateasca,
Lazar Anton

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Biserica Baptista, dulce Românie, Oameni, Perplexităţi, Pt. studenţii mei. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.