Nu mergi de la mine, Doamne…

Într-o interpretare personală…
Este o încercare. Cu ajutorul unui prieten, care mi-a dăruit o cameră vreau să iau cîteva cîntări preferate şi să le pun pe un DVD, dacă mă ajută Domnul…

Zilele trecute mi-am tăiat o părticică dintr-un deget la răzătoare. Degetul mare, policele, cel care mă ajută să fac bass-ul la chitară. Cînd am văzut sîngele, acesta a fost primul lucru care mi-a trecut prin minte: nu voi mai putea cînta la chitară…. Abia apoi am descoperit că nici la computer nu mai pot scrie.

Acum s-a vindecat cît de cît, dar este foarte dureros cîntatul la chitară. Dacă Domnul va îngădui să îmi tai degetele, vreau să rămînă măcar cîntarea … sună harfa laudei mele numai pentru Dumnezeu.

Probabil că DVD-ul şi CD-ul se vor numi … Cartea Roşie, pentru că majoritatea cîntărilor sînt de acolo. Ştiu că sună comunist, dar cred că putem răscumpăra roşul.

Ps.
Chitara este de împrumut, este a unui prieten. Cumpărată tot de mine. Este o poveste lungă. El mi-a împrumutat o chitară, am avut un accident cu ea, chitara celalaltă, o Admira s-a spart, i-am cumpărat un Reghin, care, iată, sună suprinzător de bine şi acesta. Admira falsa în poziţiile superioare, iar la Mi, coarda 6 atingea grifful şi zbîrnîia. Acestă chitară are un sunet puţin sec, tigăios cîteodată, spre deosebire de Hohnerul care are un sunet mai cald, dar este totuşi din lemn-lemn, nu din placaj laminat. Asta contează foarte mult.
Depinde ce vrei să cînţi.

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Chitara, Muzica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.