Reminder: training de orientare profesională la UEO

Vă mai amintiţi?

Se pare că peste 100 de liceeni sînt deja înscrişi.

Să vedem care este programul:

Programul va incepe joi (maine) 14 aprilie, orele 21 la Capela mare.
Vineri 15 aprilie incepand cu orele 9 la Capela mare, incepe cea de-a doua sesiune.

Fratele Paul Negruţ va avea mesaj pentru participanţi, iar la ora 10.30 vom incepe simularea de cursuri in urmatoarea ordine:

10.30 – 11.00 – Introducere in Teologie
11.15 – 11.45 – Introducere in Pedagogie muzicala
12.00 – 12.30 – Introducere in Asistenta sociala
12.45 – 13.15 – Introducere in Litere
13.30 – 14.00 – Introducere in Management

Vineri seara, de la orele 18, elevii si studentii vor participa la seara de tineret a bisericii Baptiste Emanuel din Oradea.

Sambata 16 aprilie, programul va incepe la ora 9 in Capela mare.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

23 de răspunsuri la Reminder: training de orientare profesională la UEO

  1. naomi zice:

    Nu stiu cine a gandit-o dar a gandit-o bine. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa auzim de bine in urma acestei actiuni.
    Tinerii au mare nevoie de asa ceva.

  2. Marina zice:

    Aceste cursuri sunt strict pentru liceeni?Se poate avea acces la cursuri in format electronic?

  3. Daniel zice:

    Apreciez o astfel de initiativa – fie ca Domnul sa binecuvanteze intalnire.

    Strict tehnic, ma asteptam la mai mult in privinta videoclip-ului de prezentare. Iar tanara de la 1:16 nu are o tinuta care sa-l glorifice pe Domnul, dimpotriva!

    • SDM zice:

      Daniel: după ce am citit postul tău, mi-am reproşat: Doamne cum de mi-a scăpat, ce neatent am fost ! Apoi privit şi eu imaginile şi cu maximă seriozitate şi sinceritate spun că nici la prima şi nici la a doua vizionare nu am observat ceea ce ai observat. Să învăţăm să rămânem tineri.
      A gândi printre rânduri, sau a compune în afara textului sau imaginilor, este extrem de periculos. Aşa a făcut şi Brown şi uite unde a ajuns, (Codul …)
      Sunt sigur că nu este în viziunea celor de la UEO, transformarea în universitate de … măicuţe şi nici măcar orientarea spre islamism. În plus, UEO are un bord de giranţi serioşi, să le dăm credit pentru ceea ce au în minte.
      SDM

      • Daniel zice:

        Draga SDM,

        S-ar putea sa te ajute lecturarea acestui articol:

        Nebunia de inspiratie demonica in biserica

        Daca te cercetezi cu atentie vei intelege ca, desi a devenit banal sa vezi fete „credincioase” in blugi mulati si fuste scurte, aceasta nu il onoreaza pe Dumnezeu! Poate ignoranta, nevegherea sau chiar placerea a generat aceasta atitudine care nu poate face parte din comportamentului unei persoane care il iubeste pe Cel care a salvat-o din moarte eterna!

        Multa intelepciune si discernamant!

        Cu dragoste,
        Daniel

        • Highlander zice:

          Va rog, terminati cu citarea si trimiterile la blogul si textele acestui ioan8, care pare ca are o fixatie (ca sa nu zic obsesie) pe aceasta tema. Dupa cum s-a zis si dovedit de multe ori, oamenii care au o asemenea fixatie de obicei o problema sau o slabiciune in acea privinta, si incearca sa-si invinga „acel demon” aruncand si lovind in altii, sunt foarte aspri si duri in vorbire, catalogheaza, jignesc, nu au decenta si tact in abordare, insista si se concentreaza cu incapatanare pe acel subiect abuzand de el.

          • Daniel zice:

            Sa nu ne poticnim de Ioan 8 ci sa privim intreaga Scriptura.
            Care pasaje scuza imbracamintea indecenta a celor ce isi spun crestini (fete si baieti deopotriva)?
            Nu imi vine in minte decat unul singur: … cine este intinat sa se intineze mai departe … Apoc 22.11!

        • SDM zice:

          Hei tu, fata 116, să-ţi pui batic alb pe cap, ai auzit ?!!!
          SDM

          • Highlander zice:

            Si puneti si burka, deoarce ispitesti si cu chipul tau frumos pe unii ca Daniel si altii. De trei straturi de cearsafuri din gat pana-n talpi sper ca nu mai e cazul sa amintim. 😀

      • Highlander zice:

        Intr-un totul de-accord cu SDM. Iata ca se mai aude si o voce inteleapta si echilibrata, printre atatea obsesii si obsedati.

      • Highlander zice:

        De-aia tie ti-a scapat, draga SDM, pentru ca tu din fericire nu ai acceasi obsesie ca altii, care doar asta vad, daca nu cumva si asta cauta mereu sa vada 🙂 Altfel nu imi explic necurmata si obsesiva insistenta pe subiect, si nesfarsitele exemple pe care ni le dau cu privire la „cate” au mai observat ei prin biserici sau prin alte parti, si vezi Doamne cat de socati si cutremurati au fost ei. Ce sa mai zici…, oameni care inca incearca metodele fariseilor din vremea Domnului Isus (classic exemplul fariseilor lovind stalpii pentru ca mergeau cu capul plecat sa nu cumva sa vada vreo fecioara), in loc sa foloseasca armele Duhului care innoieste mintea si simtirile, acelasi Duh care lucreaza in noi infranarea poftelor

        • Marius David zice:

          ei, să nu exagerăm nici în partea cealaltă, dacă eşti bărbat şi îţi apare în faţă o femeie semiîmbrăcată sau semidezbrăcată, cum vrei tu… nu te uiţi la ea cu admiraţie ca la frumuseţile naturii din Munţii Făgăraş… nu-i aşa?
          pleci privirile, le îndrepţi spre munţi, de unde îţi va veni ajutorul…
          Să nu fim ipocriţi nici într-o parte nici în cealaltă.
          Obsedaţii de fustologie au partea lor de vină,
          Frumoastele au partea lor de vină.
          Să nu ne ispitim aşadar unii pe alţii.

          • Highlander zice:

            Pai noi exageram in partea astalalta, ca sa contrabalansam exagerarea lui Daniel 😀 Oricum ideea e ca nu e nimic exagerat si indecent la domnisoara cu pricina, precum pretinde el. Asta era ideea. Plus ca nu sunt de acord cu abordarea lui ioan8, desi e o problema reala pe alocuri, dar nu asa se rezolva si se trateaza. E cel putin neproductiv, daca nu contra-productiv. Sunt intr-adevar si exceptii, dar is exceptii.

      • SDM zice:

        ,,…giranţi…” = garanţi (cu scuzele necesare)
        SDM

    • @Daniel de s-ar îmbrăca fetele măcar așa cum e fata de la 1:16.

    • Pomisor zice:

      Si dumneavoastra domnule Daniel ati facut greseala enorma de a critica o femeie? 😀
      Of, acum puteti observa ca nu este usor sa lupti cu o femeie deoarece ele… dispun de „armate de manevra” („carne de tun”…) formate din sustinatori… care nu se gandesc la consecinte dar prinsi in mreaja atractiei lor, le urmeaza si le accepta orbeste, in ciuda faptului ca ele in realitate ii dispretuiesc si ii ruineaza…

      Totusi ati facut o greseala criticandu-le… Cele care cu adevarat s-au intalnit cu Domnul Isus stiu cum trebuie sa traiasca si sa se imbrace, deoarece Duhul Sfant le invata, deci oricum nu era nevoie de o interventie pentru ele.
      Dar cu rebelele ar fi bine sa nu ai de-a face… Cel putin criticandu-le nu obtineti nimic. Si Ioan Botezatorul criticand faptele unei femei a ramas fara cap… Si in plus credeti-ma, deranjati! Dar ar trebui sa stiti ca pentru realizarea unui obiectiv exista aproape intotdeauna cel putin o metoda. Si in acest domeniu exista o metoda… una teribila: Implozia – prabusirea interna. Si cum ar putea ajunge sa arate ca in descrierea din Isaia 3 altfel decat facand ce isi doresc si ce le place? Dar toate la timpul lor … prin propriile lor fapte si decizii… cand greutatea consecintelor faptelor lor va depasi o masa critica… Si nu le va putea scapa nimeni ci va ramane din ele doar ce nu poate arde, putrezi sau fi condamnat…

      Si pentru sustinatori lor: cu cat mai multi, cu atat mai bine! Prietenii de azi = dusmanii de moarte de maine… In cel mai fericit caz vor avea doar onoarea patata ca au sustinut niste rebele care in definitiv si-au batut joc de ei…

    • Marius David zice:

      Daniel, videocplipa este făcută de studenţi, în două zile au făcut cu ce au avut la îndemînă. Pentru ce posibilităţi au avut a ieşit ceva excelent.
      Asta este.
      Nu ştiu despre ce vorbeşti…. eu nu am observat nimic sărit la tînăra respectivă.
      Avem studente foarte frumoase şi foarte cuminţi, o întîlnire grea între cele două … dar se poate.

  4. SDM zice:

    Excelent, înregistraţi cât de mult puteţi ca apoi şi alţii să poată avea acces la ce va fi acolo. Sunt gata să trimit link-ul multor tineri. Pentru că un număr incredibil de mare de tineri sunt dezorientaţi, este o nevoie acută de orientare.
    SDM

  5. Pingback: “Pastorii” paraziţi | Marius Cruceru

  6. Em zice:

    hmmm….Daniel.Daca ar fi dupa unii oameni, tinuta voastra ar fi in sac si cenusa!.E adevarat ca nu trebuie sa ne potrivim chipului veacului…dar chiar nu vad o tinuta indecenta acolo.
    Oricum….unii exagereaza.si nu vreau sa dau acum exemple aici.Dupa ei si sa te aranjezi si sa te intretii e pacat…si iesit din tipare.

  7. Pingback: „Pastorii” paraziţi | DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.