13 – „Αm (avut) o viață foarte fericita!”

Și dacă tot am vorbit despre cîinele negru, iată ceva care să vă scoată dintre dinții lui. Acest tînăr de 17 ani, condamnat la moarte din pricina unei boli rare (a și murit deja de curînd) a împărtășit cu sensibilitate și inteligență secretele vieții sale fericite. Ce adunare, față de risipirile noastre! Am trăit mai mult decît dublu față de el, cu atîtea împliniri, atîtea binecuvîntări! Frustrări pentru lucrurile pe care nu le mai pot face? Dar cîte am făcut deja!!! Mai multe decît mulți din generația mea. Prieteni? Ce binecuvîntări! Și mai mult decît prieteni, sînt plin și copleșit de frați și surori, de mame și tați în Cristos. Cum să nu prețuiești așa ceva? Și înainte? Cum să nu mergem înainte? Pentru noi înainte nu este boala, suferința, bătrînețea, ci lucrurile din urmă și cele veșnice, moștenirea netrecătoare și masa cu Împăratul.

sursa video

1. Accept lucrurile pe care NU le pot face pentru că sînt atît de multe lucruri pe care le POT face! Pune lucrurile pe care nu le poți face în categoria lucrurilor pe care le-ai putea face, dacă procedezi la ajustări.

2. Mă apropii de oamenii pe care îi vreau apropiații mei, prietenii mei, oameni de calitate. Mă gîndesc la influența pozitivă pe care au asupra mea și sper ca și eu să îi pot influența în bine.

3. Continuă să mergi înainte! Mergi înainte și încearcă lucruri noi! Refuz să îmi plîng de milă, accept ce mi se întîmplă, dar merg înainte. A fi curajos nu este ușor și nici nu trebuie să fie așa.

Și acum partea vulgară:

Astăzi? Jumătate de pomelo, împărțit cu cea mai bună jumătate a mea, Natalia, apoi o salată și seara suc de legume.

De mîine terminăm cu cele rumegabile, ultimele 12 zile vor fi scăldate în lichide.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Amintiri, exerciții de admirație, Fabrica de barbati, Sanatate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 13 – „Αm (avut) o viață foarte fericita!”

  1. nelu zice:

    .Mai aveti un confrate la Timisoara care este in „chinurile slabirii” Vedeti valentinfat@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.