Chiar este facebook-ul rău? Răspunde Ravi Zacharias

Părerea mea? Este un ac de pescuit, care te poate înțepa, este o plasă, un crîsnic, în care te poți prinde și te poți scufunda, este o unealtă extraordinară, care te poate însă răni și pe tine. Este un cuțit care poate tăia pîine, dar care poate ucide de asemenea.

Facebook-ul, asemenea ca multe alte unelte poate deveni distructiv pentru cel care îl folosește și pentru cei din jurul acelei persoane, în momentul în care inima este nerăscumpărată și batjocoritoare.

La fel … blogurile.

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Întrebările lui Ghiţă, intrebările lui Naum. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Chiar este facebook-ul rău? Răspunde Ravi Zacharias

 1. Părerea mea, a unuia care nu are cont pe facebook, este că mulți din cei care îl folosesc, în loc să comunice cu cineva, țin cu tot dinadinsul să comunice CEVA: ˝mușchi, cai putere, ultimul costum de baie, et c. Poate nu am dreptate, dar când cineva își postează 30 de poze pe zi, pe facebook, făcute din toate unghiurile posibile, îmi este greu să cred că a avut alte intenții, decât acelea de a comunica ceva; tot ce are mai valoros.

 2. Gabriel zice:

  facebook-ul este ca o piata de desfacere, fiecare vinde ce are. Unii ( mai ales unele) se vand pe ele. Asta a fost si cauza pt care nu mi-am deschis account. Iata inca un prilej prin care se dovedeste cat de carnal este omul. Si se ridica intrebarea: asa o sa vrem noi sa biruim fiara din apocalipsa? Ma tem ca unii si-au dat testul deja. Niste tineri spuneau unui frate ca vor sa moara pentru Cristos, la care fratele le-a zis ca voi nici macar nu sunteti in stare sa traiti pentru El, daramite sa muriti pentru El.

  • Marius David zice:

   mie mi se pare obligatoriu pentru un pastor în secolul XXI să aibă cont de Facebook, absolut obligatoriu,
   de ce?
   voi motiva dacă trebuie

   • Gabriel zice:

    Doar acum am reusit sa vad raspunsul. Care ar fi motivele alea asa de intemeiate pentru care sa fie obligatoriu pt un pastor sa aiba cont pe facebook? Faptul ca asa reuseste sa vada ce fel de oi are?

 3. Extraterestrul zice:

  Daca cineva , prin absurd , ti-ar cere sa renunti la unul din doua lucruri , pe care l-ai pune in cui contul pe facebook sau chitara ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.