Nu, ca să-ți amintească ție…

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Imagine-aţie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Nu, ca să-ți amintească ție…

 1. Ce părere aveţi de tratamentul pe care poporul evreu îl aplică acum celui palestinian?

 2. naomi zice:

  In ianuarie 2010 s-au implinit 65 de ani de la eliberarea lagarului de la Auschwitz de catre trupele sovietice. Auschwitz este singurul lagar nazist din Polonia care mai este in picioare. Celelalte ca Sobibor, Treblinka sau Belzec au fost complect distruse de nazisti pentru a se sterge toate urmele.
  Un supravietuitor al Holocaustului din Romania, Baruch Cohen, nu are numar tatuat, dar spune intr-un interviu online : „Nu voi ierta Romania niciodata!” A trait si a supravietut Programului Din Bucuresti asa numit “Kristallnacht”. Timp de trei zile, intre 21 si 23 ianuarie 1941, si peste 100 de evrei bucuresteni au fost ucisi de diverse grupuri de locuitori ai Capitalei, membri sau simpatizanti ai Garzii de Fier. Baruch Cohen, avea pe atunci 21 de ani si avea sa fie unul dintre martorii oculari ai descoperirii cadavrelor de evrei ucisi si atarnati in carligele din macelarii.( Ziua online)

 3. vioricaO zice:

  Tratamentul pe care-l aplica evreii palestinienilor este acelasi de peste 60 de ani! tratament de aparare a fiecarui evreu si-a fiecarei palme de pamant israelian!
  Israelul, o tara democratica, civilizata cu un grad de cultura de si un mod de trai foarte ridicat, e ca un tepus in ochii vecinilor arabi, care ar face orice sa-i nimiceasca. Singurul vecin inofensiv pana acum ,era doar Mediterana…dar si de acolo le vin dusmani, dusmani de moarte care ar nimici Israelul!
  Palestinienii ar duce-o bine daca n-ar ataca pe orice cale civili , explodand centuri kamikaze prin magazine, autobuze, omorand oameni nevinovati! Civili care pot fi chiar arabi crestini, romani sau alte natii…
  Stiu ce vorbesc, am muncit acolo 4 ani, chiar in perioada cand un autobuz in Haifa a fost atacat de-un kamikaze ,au murit 16 oameni, dintre care 2 romance….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.