Ziua Recunoștintei – Dăruind copiilor din Ucraina

De ziua Recunoștinței – un dar pentru Ucraina din partea generației Facebook. Cine spunea că nu se poate? Cine spunea că nu se pot mobiliza? Cine spunea că sînt o generație pierdută?

Misiunea Countryside

Liceeni claselor a X-a de la Liceul Emanuel din Oradea au organizat în colaborare cu Asociația Cityside un proiect antreprenorial cu scopul ajutorării copiilor din Ucraina. Cu această ocazie 4 echipe de elevi îndrumate de dirigintele lor și având sprijinul familiilor au pregătit un eveniment pentru întreaga școală susținând o cauză misionară: dăruiește pentru copiii de volohi din Ucraina.

Antreprenorii claselor a X-a s-au mobilizat și au venit cu idei creative pe le-au pus în aplicare în data de 26 noiembrie 2013. După timpul de capelă liceeni și elevii de gimnaziu au fost invitați să cumpere preparate culinare delicioase și să participe la diferite tombole și promoții oferite de elevii organizatori. Nu doar atât, dar produsele și serviciile lor au fost evaluate de un juriu alcătuit din profesori și studenți care au participat la eveniment. Întreaga competiție a creat mult entuziasm, zgomot, poze, zâmbete și acte de curaj antreprenorial. Echipa câștigătoare a fost premiată cu 1,5 kg…

Vezi articol original 138 de cuvinte mai mult

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s