„De la o secundă la alta” – o activitate criminală, comunicarea prin SMS-uri la volan

Da, recunosc, am făcut-o de multe ori! Acest film m-a conștientizat asupra prețului imens pe care îl putem plăti pentru faptul că nu știm să ne ordonăm prioritățile.

Cînd aveam Nokia E73 era mai bine. Tastele fizice mă ajutau cumva să nu fiu concentrat tot timpul la text. Cu Iphone este un dezastru. De vreo două ori m-am văzut pe contrasens. Dumnezeu a fost bun și îndurător. Atunci m-am speriat și m-am gîndit la ce urmează cu mult mai multă seriozitate. Vă rog să vă faceți un pic de timp și să aveți răbdare. Veți lăsa tembelefoanele în pace ori vă veți duce să esemesizați de pe locul mortului, ca să rămîneți voi în viață și ca să le lăsați viața și altora.

Sursa

sursa

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Fabrica de barbati, inventarul stricaciunilor spirituale, Perplexităţi, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „De la o secundă la alta” – o activitate criminală, comunicarea prin SMS-uri la volan

  1. SDM zice:

    Niciodată nu am scris SMS la volan, pentru că nu-mi place această activitate nici când stau în casă. Dar am căutat numere în agendă și am apelat sau am răspuns la apeluri. Astăzi pentru prima dată am căutat freehand-ul în cutia telefonului și l-am pus în mașină. Freehand-ul este așa cum l-a livrat producătorul, legat cu sârmă aia învelită în plastic !!!
    SDM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s