Vești bune … de la Bruxelles

Veștile sînt despre micuța Cristiana. Bine că avem măcar astfel de vești..

Iată ce spun părinții:

Prin mila lui Dumnezeu, saptamana aceasta am reusit sa mergem impreuna cu Cristiana, in Bruxelles pentru consultatia de la un an dupa transplant. Dupa o saptamana de alergat si de durere pentru Cristiana (din cauza analizelor) aseara ne-am intors in Romania cu vesti foarte bune. Iata-le:

– In primul rand rezultatele analizelor facute de Cristiana au fost foarte bune iar biopsia hepatica impreuna cu ecograful au confirmat faptul ca ficatelul fetitei noastre este sanatos si functioneaza normal.

– Apoi deoarece ficatelul Cristianei functioneaza normal echipa medicala care a consultat-o pe Cristiana a hotarat sa intrerupem 2 medicamente pe care Cristiana le lua iar un al treilea medicament, daca totul este bine, il vom putea intrerupe dupa o luna, iar un al patrulea (care are efecte secundare) il vom administra doar odata pe saptamana (daca totul este in regula dupa trei luni il putem intrerupe si pe aceasta). Asadar din 6 medicamente pe care Cristiana le lua pana acum au mai ramas 4, iar daca totul merge bine in curand vor fi doar 2.

– Pe langa cele de mai sus echipa medicala a fost foarte intelegatoare cu noi si ne-au ingaduit sa platim doar jumatate din suma consultatiei, iar restul vom plati cand vom primi factura prin posta. Apoi pentru a minimaliza costurile acestui consult au fost de acord sa avem doar o zi de spitalizare (normal este ca pacientul sa stea doua zile) si sa mergem doar la consultatii.

– Daca toate lucrurile vor merge bine si ficatelul Cristianei va functiona mai departe normal urmatorul, control va fi peste un an, pe 5 august 2013.

Pentru toate acestea nu avem decat sa slavim pe Dumnezeu si sa ii multumim pentru faptul ca fetita noastra Cristiana este sanatoasa!

Apoi nu vom uita niciodata ajutorul d-voastra si tot timpul va vom multumi pentru sprijinul acordat. Multumim acelora care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi, dar dorim in mod special sa le multumim acelor familii din Bruxelles care ne-au vizitat, ne-au sustinut si chiar ne-au primit sa locuim impreuna cu ei pentru cateva zile.

Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca pentru tot sprijinul acordat!

A Lui sa fie toata slava iar a noastra sa fie bucuria!

 

Cu multa recunostinta si multumire!

 

Verdet Beni, Dana & Cristiana

 

Blog: http://cristianaverdet.blogspot.ro/2012/08/vesti-bune-in-urma-consultatiei-din.html

PS. Și ceva din partea mea… Le mulțumesc tuturor celor care au luat în serios anunțurile umanitare de pe acest blog și multe multe mulțumiri pentru modul în care v-ați implicat atît emoțional, spiritual, cît și financiar.

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Oameni. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Vești bune … de la Bruxelles

 1. Dorin Motz zice:

  PLEASE CEASE THIS FOOLERY. DESIST. HOW ARE YOU GOING TO GO IN FRONT OF YOUR CONGREGATION TOMORROW, KNOWING THAT YOU HAVE RESUMED YOUR CRUEL, SAVAGE AND ABSOLUTELY GRATUITOUS TORTURING OF A HELPLESS 64-YEAR OLD MAN?

  Dorin Motz

  • Marius David zice:

   Stimabile Dorin Motz,
   După ce v-am răspuns pe privat și am avut o discutție destul de lungă vă repet ca să priceapă și alții în aceeași situație.
   1. Dvs. v-ați abonat la feeder-ul legat de blogul meu.
   2. V-au apărut în email toate postările mele regulate, dimineața și seara.
   3. dVs. v-ați iritat pe acest lucru.
   4. ați început să îmi reproșați că vă spamez, m-ați implorat să vă dezabonez.
   5. v-am explicat că asta nu se poate în urmă cu ceva timp nu se poate face decît din propria dvs. căsuță poștală. Ați fi putut face asta singur sau puteați să mă treceți la spam, aveați butonul respectiv în gmail.com. N-ați făcut-o și ați trecut la jigniri.
   6. V-am cerut parola. Am intrat în căsuța dvs. V-am dezabonat de la toate blogurile la care erați abonat, ca să nu mai pățească și alții ce am pățit eu.
   7. Aștept scuze. ÎNCĂ AȘTEPT SCUZE.

   cu regret.
   mc

 2. marilena zice:

  Binecuvantam pe Domnul si ne bucuram mult pentru Cristina si familia ei.Domnul sa-i dea mai departe sanatate si binecuvantarea Lui.

 3. SDM zice:

  Eu rămân pe poziţie, mă autoinvit al nunta Crisitanei !
  SDM

  • Marius David zice:

   să ne țină Dumnezeu pînă atunci și stau lîngă tine,

   • SDM zice:

    Amin !
    Dar să vii cu Pegasul !
    Până atunci voi căuta o ,,Ucraină” … ştii modelul, era tare pe atunci. Avea pinionul de pe roată mai mic; ce viteză aveau Ucrainele !!!
    Marius David şi dacă nu vom sta împreună la nunta Cristianei, vom sta împreună în cer. Te voi căuta şi acolo !
    Dar hai să ne promită Beni că ne va invita la nunta Cristianei.
    Beni unde eşti … ?
    SDM

 4. calinpaul zice:

  biblia :Iacov: 14. Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului.
  15. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui.
  16. Mărturisiţi-vă deci unul altuia păcatele şi vă rugaţi unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului.
  17. Ilie era om, cu slăbiciuni asemenea nouă, dar cu rugăciune s-a rugat ca să nu plouă şi nu a plouat trei ani şi şase luni.
  18. Şi iarăşi s-a rugat şi cerul a dat ploaie şi pământul a odrăslit roada sa.

  • Marius David zice:

   da, nu înțeleg care este rostul citării acestei porțiuni din scriptură aici… sau poate că pricep și tocmai de aceea mă întristez puțin din pricină de lipsă de raționalitate și prea puțină cumpănire și cugetare

  • SDM zice:

   So, care este cheia vindecării până la urmă, oil, preoţii sau credinţa ?
   SDM

   • SDM zice:

    Întrebare pentru calinpaul
    SDM

   • Marius David zice:

    este multiple choices? aş risca totul pe credinţă

    • SDM zice:

     Marius David, şi totuşi sunt unii care se încăpăţânează să se dea cu ulei: să o facă, poate merge la piele uscată şi psoriazis, dar la cancer, fiere, ficat plămâni, stomac, merge credinţa şi suveranitatea lui Dumnezeu !
     Dar mai merge ceva: cumpătarea noastră în vremurile bune (vezi cântarea:
     Acum când în tinereţe
     Bucurii ne-nconjoară … )
     Ce ulei mai aştepţi la bătrâneţe dacă în tinereţe te-ai dat cu supărare mare, certuri de partide, tutun, wiski, nopţi nedormite risipite pe facebook, e-uri cât cuprinde, Pepsi, Coca Cola, friptane masive în ulei ars, Red-Bull, etc ?
     Mai am două argumente de care ar fi bine să ţinem seama: Ecl. 11:9 şi Ecl. 12:1.
     SDM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.