Semnal: MESAJUL VECHIULUI TESTAMENT de Mark Dever

VECHIUL TESTAMENT ne prezintă istorisirea promisiunilor pe care Dumnezeu le-a făcut poporului Său. Dincolo de suprafaţa lui oarecum obscură se ascunde magnificul adevăr despre dragostea şi puterea lui Dumnezeu. Pe toate paginile lui cititorul poate găsi promisiuni după promisiuni pe care i le face Dumnezeu şi care sunt toate împlinite în Noul Testament – în întruparea lui Isus Cristos.

Autorul Mark Dever îi introduce pe cititori în întregul glorios al Vechiului Testament pentru ca ei să poată înţelege tabloul complet al măreţiei lui Dumnezeu şi taina promisiunilor Sale.

Pentru mulţi creştini Vechiul Testament este confuz şi descurajator. Cărţile sale sunt lungi şi ne prezintă o cultură profund diferită de cultura noastră. Predicile lui Mark Dever nu ne scutesc de lecturarea Vechiului Testament, dar ne oferă un ajutor minunat în înţelegerea lui. Dever explică temele majore ale fiecărei cărţi cu o claritate demnă de cele mai alese aprecieri, iar cartea lui străluceşte prin modul în care transmite mesajul Vechiului Testament pentru zilele în care trăim noi. Iată un rezumat al Vechiului Testament uşor de înţeles şi edificator din punct de vedere spiritual.”

– THOMAS R. SCHREINER

vezi mai departe AICI

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Cărţi de citit, Mitraliera cu cărţi, Pt. studenţii mei și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.